18 Απριλίου 2024

Νέες επιτυχίες του ΟΑ Ρεθύμνου

Αισθητή έκανε την παρουσία του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις επιπέδου Ε3 38ης εβδομάδας. To Πρωτάθλημα έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Σούδας για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12 και στην Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων για τα Αγόρια-Κορίτσια 16, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.
Την ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου αποτέλεσαν οι εξής αθλητές: Μαυρομάτης Μιχάλης, Παρασύρης Σοφοσκλής και Σπυρόπουλος Γιάννης για την κατηγορία Α-12, Ηλιάκη Αθηνά για τα Κ-12 , και Σπυρόπουλος Νίκος, Νίνος Νίκος, Κατημερτζόγλου Γιώργος και Ντινόπουλος Μάνος για τα Α-16.
Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις της Αθηνάς Ηλιάκη, η οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό καταφέρνοντας να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία της.

Πιο συγκεκριμένα, στον γύρο των 16 κέρδισε την Σινανή Μαρία (ΑΑ Χανίων), στους 8 την Καστρινάκη Γεωργία (ΟΑ Σούδας) φτάνοντας στα ημιτελικά όπου κέρδισε την Λαγουβάρδου Ευαγγελία (ΟΑ Σούδας). Στον τελικό, ήρθε αντιμέτωπη με την Λαγουδάκη Γεωργία (Ηράκλειο ΟΑΑ), την οποία και κέρδισε με σκορ 4/6, 6/3, 6/0.
Πρώτη θέση είχαμε και για τον Μαυρομάτη Μιχάλη, ο οποίος νίκησε τον Ζαβουργιανό Αθανάσιο (Ηράκλειο ΟΑΑ) στους 16 και τον Παρασύρη Σοφοκλή (ΟΑ Ρεθύμνου) στους 8. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στην 4αδα, κέρδισε τον Δασκαλογιάννη Δημήτρη (ΟΑ Σούδας), με αποτέλεσμα να φτάσει στον τελικό με αντίπαλο τον Τζωρμπατζάκη Βασίλη (Ηράκλειο ΟΑΑ), από τον οποίο βγήκε νικητής με σκορ 6/3, 3/6, 6/4, κατακτώντας και αυτός με τη σειρά του την 1η θέση για την κατηγορία Αγόρια 12 για δεύτερη φορά αυτή την αγωνιστική σεζόν.
Στην ίδια κατηγορία, ο Παρασύρης Σοφοκλής πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, καθώς κέρδισε στον γύρο των 32 τον Αρετάκη Γεώργιο (ΑΑ Χανίων) και στους 16 τον Αμανάκη Νίκο (Ηράκλειο ΟΑΑ), χάνοντας στην οκτάδα από τον Μαυρομάτη Μιχάλη, που ήταν και ο νικητής της διοργάνωσης. Ο Σπυρόπουλος Γιάννης ηττήθηκε στους 32 από τον Δολιανίτη Ηλία (Ηράκλειο ΟΑΑ), σημειώνοντας όμως μια καλή εμφάνιση.
Για την κατηγορία Α-16 , ο Σπυρόπουλος Νίκος νίκησε στον γύρο των 32 τον Τζανακάκη Γεώργιο (ΑΑ Χανίων) και ηττήθηκε στους 16 από τον Μανδαλενάκη Αναστάσιο (Ηράκλειο ΟΑΑ). Στους 16 ηττήθηκε και ο Νίνος Νίκος από τον Ζερβό Στυλιανό (ΟΑ Σούδας), αφού πρώτα κέρδισε στους 32 τον Στρόμπα Ιωσήφ – Λαυρέντη (ΟΑ Σούδας). Παρόμοιες επιδόσεις σημειώθηκαν και από τον Κατημερτζόγλου Γιώργο, ο οποίος κέρδισε τον Κόκκαλη Στυλιανό (ΓΣ Λυβικός Ιεράπετρας) στους 32 , και έχασε στους 16 από τον Χαμηλάκη Εμμανουήλ (ΑΟ ΛΑΤΩ Αγ. Νικολάου). Τέλος, ο Ντινόπουλος Μάνος ηττήθηκε στον γύρο των 32 από τον Τσιράκη Ελευθέριο (ΑΑ Χανίων)

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συγχαίρει τον Μαυρομάτη Μιχάλη και την Ηλιάκη Αθηνά για τις επιτυχίες τους, για την προσπάθεια και τη θέληση που επιδεικνύουν στη διάρκεια των αγώνων, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνουν μετάλλιο στον Ο.Α.Ρ. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους προπονητές του Ομίλου μας για την πολύ καλή δουλειά τους και ιδιαίτερα στον επικεφαλής προπονητή μας Χάρη Σκούρα, για την συμβολή του στην κατακόρυφη άνοδο του αγωνιστικού μας τμήματος και για το έργο που επιτελεί καθημερινά. Τέλος, θα πρέπει να συγχαρούμε τους διοργανωτές Ομίλους για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *