Νέος προπονητής στις γυναίκες της Επισκοπής ο Καλαϊτζιδάκης

Ο Σταύρος Καλαϊτζιδάκης θα είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Επισκοπής όπως σχετικά ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Ο έμπειρος Ρεθυμνιώτης τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά διαδεχόμενος τον Παντελή Μπερικάκη σε αυτή την δεύτερη σεζόν του γυναικείου τμήματος, με τον ΑΟ Επισκοπής να τον καλωσορίζει με την ακόλουθη ανακοίνωση. «O Σταύρος Καλαϊτζιδάκης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας της Επισκοπής μας. Ο πολύπειρος προπονητής, τεχνικός διευθυντής, ένας πραγματικός ποδοσφαιράνθρωπος του Ρεθύμνου και της Κρήτης μας, καλείται να διαδεχθεί τον Παντελή Μπερικάκη στον δεύτερο χρόνο ζωής της γυναικείας ομάδας της Επισκοπής μας στη Γ’ Εθνική.

Για τον Σταύρο Καλαϊτζιδάκη που υπήρξε ένας από τους καλύτερους μπακ-χαφ της νοτίου Ελλάδας, η προπονητική ξεκίνησε από το 1993 στον Κεραυνό. Έπειτα οδήγησε τον Άρη στη Δ’ Εθνική και ακολούθησαν σύλλογοι όπως, ο Ποσειδώνας, ο Ρεθυμνιακός, το Βαλσαμόνερο.

Έπειτα ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον ΑΟ Χανιά για 3 συναπτά έτη ενώ το 2019 διετέλεσε βοηθός και στην ΑΕΜ δίπλα στον Κώστα Κιάσσο».

 

Στ. Καλαϊτζιδάκης: «Συγκεκριμένα και σταθερά βήματα»

Ο Σταύρος Καλαϊτζιδάκης έδειχνε αρκετά μετρημένος στις δηλώσεις του αλλά βέβαιος για το πως θα οδηγήσει έναν σύλλογο σε επιτυχίες όπως τότε που αγωνιζόταν (είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής) στην Επισκοπή μας: «Επιχειρείται ένα νέο ξεκίνημα και μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα των γυναικών της Επισκοπής από τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Πρώτα-πρώτα, είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες από έναν σύλλογο που έχει αποδείξει πόσο αγαπάει το ίδιο το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες.  Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα χτίσουμε κάτι καλό.

Παρακολούθησα το πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο των γυναικών και πλέον πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι οι γυναίκες έχουν ήδη προχωρήσει το ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Χρειάζονται βήματα συγκεκριμένα, σταθερά για να φτάσουμε σ’ ένα επίπεδο τέτοιο που να χαιρόμαστε αυτό που βλέπουμε».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *