Νέο τριπλό «χτύπημα» της Επισκοπής!

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται στην Επισκοπή, η οποία και σήμερα προχώρησε σε τρεις νέες προσθήκες γεμίζοντας το ρόστερ της ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Τα «κυανόλευκα» θα φορέσουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν ο 20χρονος μέσος Δημήτρης Ανδριανής (φωτο), ο 25χρονος μέσο-επιθετικός Βαλεντίνο Μπάρο και ο 21χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Βακράς. Αναλυτικά οι σχετικές ενημερώσεις του ΑΟ Επισκοπής αναφέρουν:

Δημήτρης Ανδριάνης

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ανδριάνη.

Ο 19χρονος είναι κεντρώος ενώ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο Δημήτρης Ανδριάνης έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 20 Μαΐου του 2004 και έχει ύψος 1.85μ.. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στις ακαδημίες του Πανιωνίου ενώ λίγο αργότερα εντάχθηκε στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης όπου χρόνο με τον χρόνο, ανδρώθηκε μέσα από τον ιστορικό σύλλογο φτάνοντας να παίξει σε όλα τα τμήματα της under αλλά και στη μεγάλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

Δ. Ανδριάνης: «Να κάνουμε έναν καλό β’ γύρο»

Ο Δημήτρης Ανδριάνης αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα. Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας μας τόνισε: «Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και στον προπονητή μου, τον κ. Κόλτζο που με εμπιστεύθηκαν να έρθω εδώ. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κ. Μπόνιτς που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βρίσκομαι στην Επισκοπή.

Είμαι εδώ λοιπόν για να βοηθήσω τον σύλλογο και να έχουμε έναν καλό β’ γύρο στο πρωτάθλημα».

  • Episkopi_Mparo_Valentinos_metagrafi2

Βαλεντίνος Μπάρο

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βαλεντίνο Μπάρο.

Ο Βαλεντίνος Μπάρο είναι μεσοεπιθετικός ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης.

Έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου του 1998 και έχει ύψος 1.86μ..

Ο Βαλεντίνος Μπάρο πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανιωνίου όπου έφτασε να αγωνίζεται ως και την ομάδα Κ17. Έκτοτε, αγωνίστηκε στον Γκυζιακό (2015-16), στου Παπάγου (2017) και το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς πήρε μεταγραφή στα Τίρανα Β’ (Γ’ Εθνική Αλβανίας). Το 2018 έπαιξε στην Μπουρέλι (Β’ Εθνική Αλβανίας) και έπειτα (2019) στην Ελμπασάνι (Β’ Εθνική Αλβανίας).

Το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Κοζάνης (Γ’ Εθνική). Τον Ιανουάριο του 2022 πήγε στην Καστοριά (Γ’ Εθνική) και από το περασμένο καλοκαίρι (2023) ως τον Δεκέμβριο έπαιξε με τον Ύπατο (Γ’ Εθνική).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

Β. Μπάρο: «Φτιάχνουμε το κλίμα για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα»

Το μεταγραφικό μας απόκτημα μίλησε για τις προσδοκίες που έχει και τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ μέσα από τους στόχους που έχει θέσει. Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπω. Έχουν έρθει αρκετά παιδιά και όλοι μαζί, και με τους προπονητές, φτιάχνουμε το κλίμα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».

  • Episkopi_Vakras_Dimitris_metagrafi2

Δημήτρης Βακράς

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Βακρά.

Ο Δημήτρης Βακράς είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας με εμπειρίες από τη SL2 και τη Γ’ Εθνική.

Είναι γεννημένος στη Σάμο στις 12 Σεπτεμβρίου του 2002 και βλέπει τον κόσμο από τα 1.98μ..

Ο υψηλόσωμος κίπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Πολυκράτη του πανέμορφου νησιού. Το 2019-20 πήρε μεταγραφή στον ΑΣ Λαίλαπα (Α’ ΕΠΣ Βόρειου Αιγαίου) ενώ τη σεζόν 2020-21 αναχώρησε για άλλες πολιτείες υπογράφοντας στον Παναρκαδικό (Γ’ Εθνική). Το 2021-22 μεταγράφηκε στον Αστέρας Βλαχιώτη (Super League2) ενώ παρέμεινε και την επόμενη χρονιά στον σύλλογο παίζοντας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λακωνίας.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και τού εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

 

Δ. Βακράς: «Το καλύτερο δυνατό για την Επισκοπή»

Ο Δημήτρης Βακράς έδειχνε πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή αναφέροντας και δυο λόγια. Πιο χαρακτηριστικά, τόνισε: «Έχω έρθει στην Επισκοπή σ’ έναν σύλλογο για τον οποίο έχω μάθει αρκετά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να πάρω τις συμμετοχές που θέλω προσφέροντας το καλύτερο δυνατό που μπορώ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *