Να κλείσει με νίκη την χρονιά θέλει ο Άρης Ρεθύμνου

Τελευταία παράσταση για τον Άρη Ρεθύμνου σήμερα για την φετινή χρονιά, φιλοξενώντας στις 17.00 το απόγευμα το ΙΝΚΑ Χανίων στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.

Οι πρωταθλητές Ρεθύμνου έχοντας χάσει το τρένο της ανόδου στην Γ’ Εθνική θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο τελευταίο τους φετινό παιχνίδι. Απέναντι τους θα είναι η Χανιώτικη ομάδα του Γιάννη Κατσούλη, η οποία έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση ενός εισιτηρίου ανόδου στην Γ’ Εθνική από την περασμένη Κυριακή. Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, στον Άρη Ρεθύμνου περιμένουν την έστω και καθυστερημένη απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου. Όπως έχει προγραμματίσει η ΕΠΣΡ μετά από την ολοκλήρωση του σημερινού αγώνα με το ΙΝΚΑ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, θα προχωρήσει στην απονομή του τίτλου στον Άρη Ρεθύμνου.

Το ευχάριστο για τον Μιχάλη Δεληγιαννάκη στο σημερινό ματς, είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Οι Νίκος Καψαλάκης και Νίκος Μπερνιδάκης εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής που τους επιβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ατσαλένιο και έχουν τεθεί και πάλι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Οι δύο τους είχαν αποβληθεί στο παιχνίδι της Ιεράπετρας, με τον ΟΦΙ και δεν αγωνίστηκαν στην Σοχώρα με τον Ατσαλένιο την περασμένη Κυριακή.

Μοναδικά προβλήματα για τον Δεληγιαννάκη, αυτά των γνωστών απουσιών του τραυματία Βαγγέλη Κασσέλα και των Νίκου Ρότση, Βαγγέλη Χατζηδάκη, που δεν συμμετέχουν καθόλου στην διαδικασία των μπαράζ λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων τους.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *