Νικητής ο ΣΦΠ Χανίων στο Κρητικό ντέρμπι

Την ήττα με 1-3 σετ γνώρισαν οι άνδρες του ΟΠΕΡ από τον ΣΦΠ Χανίων, στο «Μελίνα Μερκούρη” μπροστά σε περίπου 400 φίλαθλους, στο ντέρμπι του Α’ ομίλου της Α2 βόλεϊ.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε όλη την διάρκεια του, με τους «Χανιώτες» να παίρνουν προβάδισμα με 0-2 στα σετ (19-25 και 17-25) με πρωταγωνιστές τους Δεληπρίμη, Φίνο και Παπαδημητρίου και να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλο. Όμως, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αντέδρασε στο 3ο σετ, ανέβασε τα ποσοστά της στην υποδοχή και μετρίασε τα λάθη και με τους Ζουπάνη, Χνάρη και Κοτσιλιάνο έφτασαν στην κατάκτηση του με 25-22, δίνοντας επιπλέον ενδιαφέρον στο ματς. Το 4ο σετ ήταν συγκλονιστικό και γεμάτο ανατροπές, με τους Ρεθυμνιώτες να παίρνουν προβάδισμα από την αρχή (2-0, 9-6, 15-12) και να το διατηρούν μέχρι το 20-16. Σε εκείνο το σημείο ο Παπαδημητρίου και ο Φίνος ισοφάρισαν καταρχήν σε 21-21. Ο Ζουπάνης έδωσε ξανά προβάδισμα με 23-22 στην ομάδα του αλλά 3 συνεχόμενα λάθη έδωσαν στους φιλοξενούμενους το σετ (23-25) και τη νίκη με 1-3 σετ.

Πλέον, ο ΟΠΕΡ θα ψάξει έναν ακόμη βαθμό στο επόμενο και τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση αλλά και την είσοδο του στα μπαράζ  για την άνοδο.

ΤΑ ΣΕΤ: 19-25, 17-25, 25-22, 23-25.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλαχάκης, Κανακάκης.

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μανώλης Πρασανάκης): Κοτσιλιάνος, Σπανόπουλος, Κόκκινος, Ζουπάνης, Λαδάκης – λ., Διαμαντάκης, Συνολάκης, Χνάρης, Παλιουδάκης, Μπονατάκης.

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσούρης): Ψάρρας, Δεληπρίμης, Κουτρουμπάκης, Παπαδημητρίου, Φίνος, Πολυμερόπουλος – λ., Πούλης, Καλογεράκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *