Νικηφόρα πρεμιέρα της Μικτής Κ15 Γυναικών Χανίων-Ρεθύμνου στο Ηράκλειο

Νικηφόρα ξεκίνησε η Μικτή Γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Χανίων, στην οποία συμμετέχουν και κορίτσια από το Ρέθυμνο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης Γυναικών Κ15.

Στην πρεμιέρα της Τετάρτης (7/2) επικράτησε με 4-3 του Ηρακλείου (προηγήθηκε 4-0) στο Ατσαλένιο. Τα γκολ σημείωσαν οι Αλμπέρτη (20’), Τζεμανάκη (28’), Φραγκέδη (45’) και Αγγ. Αλιγιζάκη (60’).

Η σύνθεση που χρησιμοποίησε ο προπονητής Κώστας Βερναδάκης: Mπαλάση, Τσοντάκη, Χατζηγρηγοράκη, Μαρκογιαννάκη, Μανελλάρι, Μαλαδάκη, Αλμπέρτη, Καπαρού (50’ Παυλίδη), Τζεμανάκη (36’ λ.τρ. Λεφάκη), Αλιγιζάκη Αγγ. (52’ Τουπαδάκη), Φραγκέδη (52’ Κουνδουράκη).

Μετά από το τέλος του ματς η ΕΠΣ Ηρακλείου παρέθεσε δείπνο στην αποστολή της Μικτής Γυναικών Κ15.

Η σύμπραξη Χανίων-Ρεθύμνου έγινε με πρωτοβουλία της Ταμίας της ΕΠΣΡ κα Κατερίνα Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου, η οποία και συνόδευσε την αποστολή της Μικτής αυτής ομάδας στο Ηράκλειο. Η κα Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου είναι αυτή που συνοδεύει τα κορίτσια από το Ρέθυμνο (από τον ΑΟ ΡΕΑ και τον ΑΟ Επισκοπής) στις προπονήσεις που γίνονται εβδομαδιαίως στα Χανιά.

Συνολικά είναι 9 κορίτσια από τους δύο συλλόγους του Ρεθύμνου που συμμετέχουν σε αυτή την Μικτή ομάδα, με τις 7 εξ’ αυτών να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή που βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο. Αυτές ήταν οι Ασημίνα Λαδάκη, Ζωή Κουνδουράκη, Μαρία-Ελένη Παυλίδη, Μαρία Τουπαδάκη, Γεωργία Μπαλάση από τον ΑΟ ΡΕΑ και οι Θεοπίστη Καπαρού, Θεανώ Κατσάλη από τον ΑΟ Επισκοπής. Επίσης στις προπονήσεις συμμετέχουν οι Δανάη Δημητρουλάκη, Αλεξάνδρα Ντόι.

  • Mikti_K15_EPS_Xanion_Rethymnou_sto Hraklelio1
  • Mikti_K15_EPS_Xanion_Rethymnou_sto Hraklelio2

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *