Ξέσπασε στον Ατρόμητο Πειραιά η Επισκοπή

Ένα ματς μέσα από το οποίο η Επισκοπή επέστρεψε στις νίκες με 0-5 αλλά κατάφερε να το συνδυάσει και με καλή συνολικά εμφάνιση έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ατρόμητου στον Πειραιά.

Ανεξάρτητα αν αγωνιζόταν με τον ουραγό της βαθμολογίας, οι παίκτες του Γιώργου Κόλτζου δεν έδωσαν σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να μπει το οποιοδήποτε ερώτημα για το που θα “κάτσει η μπίλια” αφού, σημειώστε, το α’ ημίχρονο το σκορ είχε ήδη ανέβει στο 0-4.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν σοβαροί από το 1ο ως το τελευταίο λεπτό με τα… πρόσωπα της Επισκοπής να είναι αρκετά τα οποία είχαν την ευκαιρία να γευθούν “την πρώτη τους φορά” σε κάποιες στατιστικές-σημειώσεις. Έτσι λοιπόν είχαμε, τον Τσαμπουράκη να επιτυγχάνει το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα της Επισκοπής. Το πρώτο του γκολ στη Γ’ Εθνική σημείωσε και ο Οργκίτο Μέτα  που την περασμένη αγωνιστική (κόντρα στον Εθνικό) ήταν άτυχος σε δύο περιπτώσεις προκειμένου να πανηγυρίσει ένα τέρμα. Ο νεαρός Μέτα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φροντίζει να το αποδεικνύει συχνά-πυκνά πλέον.

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κοναγκάγια που επανεμφανίστηκε μετά την έκτιση της τιμωρίας του “έφτιαξε” δύο τέρματα. Επιπροσθέτως, με την Επισκοπή αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο κίπερ Λαδιάς ενώ το ντεμπούτο του έκανε και ο Αναστάσης Χουρδάκης.

Ας δούμε πως μπήκαν τα τέρματα σ’ ένα ματς όπου η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα.

Στο 11′ από σέντρα του Μπάρο από δεξιά, ο Τσαμπουράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Στο 14′ ο Μπάρο σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βάτζιος απέκρουσε προς στιγμή και ο Μέτα στην επαναφορά έγραψε το 0-2.

Στο 27′ ο Κεφαλάς έβγαλε μια μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μπάρο αφού “χόρεψε” δύο αμυντικούς, με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38′ από ένα πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Κοναγκάγια, ο Πάτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα

Στο 67′ ο Κοναγκάγια εκτέλεσε και πάλι ωραία ένα φάουλ και ο Θέμης Κεφαλάς πετάχτηκε στο α΄ δοκάρι και με εξαιρετική κεφαλιά “κρέμασε” τον αντίπαλο κίπερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πετρόπουλος, Γαλάνης (Αχαΐας), Πλέσσας (Ζακύνθου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 14’ (Σ) Τσαμπουράκης, 21’ (Σ) Μέτα, 26’ (Σ) Μπάρο, 39’ (Κ) Πάτας, 70’ (Κ) Κεφαλάς.

ΑΣΙΣΤ: 14’ Μπάρο, 26’ Κεφαλάς, 39’, 70’ Γιούτα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Λαδιάς, Κεφαλάς, Πάτας (80’ Χουρδάκης), Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου, Μεσσήνης (60’ Λέκα), Τσαμπουράκης (60’ Ανδριάνης), Κοναγκάγια, Μέτα (71’ Γεωργιακάκης), Μπάρο (70’ Πεκίνι).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *