Ξανάσμιξε τη μεγάλη… ΕΑΡ ο Άγγελος Κορνήλιος!

27 χρόνια μακριά από το Ρέθυμνο ήταν πολλά για τον Άγγελο Κορνήλιο, ο οποίος αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη…

Έτσι επιστράτευσε τον σύντεκνο του, Μιχάλη Βουράκη (έχει βαφτίσει τον γιο του, Κώστα) ώστε να ξαναβρεθεί με «παλιόφιλους», είτε συμπαίκτες, είτε παράγοντες της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΑΡ και τους παρέθεσε γεύμα. Την προηγούμενη Τετάρτη ξαναζωντάνεψαν στο Beach Bar «Roulis» στον Πλατανιά, μεγάλες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, τότε που η αγαπημένη όλων ΕΑΡ είχε ενώσει όλο το ποδοσφαιρικό και μη… Ρέθυμνο.

Εξάλλου ο Άγγελος Κορνήλιος το δεξί μπακ μηχανάκι… πέρασε τρία υπέροχα χρόνια στο Ρέθυμνο, φορώντας για 67 φορές την φανέλα της ΕΑΡ στο πικ της πορείας της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Το καλοκαίρι του 1986 είχε την πρώτη του επαφή με το Ρέθυμνο, προερχόμενος από την ερασιτεχνική ΑΕΚ και με προπονητή τον αείμνηστο Στέλιο Σκευοφύλακα εντάχθηκε στην ΕΑΡ, την οποία υπηρέτησε ως το καλοκαίρι του 1989. Έζησε δηλαδή, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τις μεγάλες στιγμές της ανοδικής πορείας του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, της παρθενικής συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, της ανόδου στην Β’ Εθνική μέσω του μπαράζ με τον Ηρόδοτο και της παρουσίας στη Β’ Εθνική.

Όλοι τους είχαν πολλά να θυμηθούν την Τετάρτη σε αυτό το κάλεσμα του Άγγελου Κορνήλιου, όπου μπόρεσαν να δώσουν το παρόν οι παλιοί συμπαίκτες του, Μιχάλης Βουράκης, Σταύρος Καλαϊτζιδάκης, Γιώργος Ιωαννίδης, Αντώνης Σερβιλάκης, Ντίνος Φραγκάκος, Γιώργος Λυρώνης, Γιώργος Μανωλακάκης, Μανώλης Μακρυδάκης, Χρηστο Πολυζο, οι τότε παράγοντες της ΕΑΡ Γιάννης Κουνδουράκης, Νίκος Τσουπάκης, Νίκος Βροντάκης, ο γυμναστής της ΕΑΡ Γιώργος Καλιγιάννης μετά του υιού του Μιχαήλ, αλλά και οι φανατικοί υποστηρικτές της ομάδας Γιώργος Καραγιάννης και Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (μεταγενέστερα Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΕΑΡ).

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Λευκωσία στην Κύπρο και ξαναπάτησε Ρέθυμνο μετά από 27 ολόκληρα χρόνια (1994).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *