Ξανά άτυχο… ξανά ήττα στο 40′

Τρία δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι διαμορφώθηκε το τελεικό αποτέλεσμα στο ματς Ρέθυμνο Futsal – Ηνίοχος, με τους γηπεδούχους να βλέπουν ξανά να χάνουν το θετικό αποτέλεσμα στο φινάλε, χάνοντας με 2-3.
Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube
Μία συγκλονιστική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο “Μελίνα Μερκούρη”, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Futsal Super League. Οι Ρεθυμνιώτες ήθελαν να επαναλάβουν τον μοναδικό θρίαμβο που πέτυχαν στον α’ γύρο απέναντι στους σημερινούς φιλοξενούμενους, αλλά “προδόθηκαν” πάλι στο τέλος.

Αν και έχαναν με 0-2 έως το 27′, ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Ρεγκάι, αυτήν τη φορά ευστόχησε στην εστία της ομάδας του για το 1-2. Μάλιστα, ο Κυριακόπουλος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 34′. Από κει και πέρα, οι Ρεθυμνιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δοκάρια, αλλά η τύχη τους γύρισε την “πλάτη”, με τον Χουχούμη να “χτυπά” στο 39’57” για το τελικό 2-3.
Με αυτήν την ήττα χάθηκε ακόμα μία πολύτιμη ευκαιρία για το Ρέθυμνο Futsal να ξεφύγει από την τελευταία θέση, παραμένοντας στους 4 βαθμούς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 34′ Κυριακόπουλος / 17′, 22′, 27′ αυτ. Ρεγκάι, 40′ Χουχούμης.
ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL (Νίκος Κυριακόπουλος): Τρουλλινός, Κυριακόπουλος, Μερκούρι, Μπραχιμάι, Γκιοργκίεβ, Πατητάρας, Ραχωβίτσας, Παπαδάκης.
ΗΝΙΟΧΟΣ (Δ. Νικολακόπουλος): Χαραλαμπόπουλος, Ρεγκάι, Αγγελίνας, Δημακόπουλος, Χουχούμης, Διονέλλης, Μπάτσας, Μαντής, Σχοινάς, Τσιακαλάκης, Βασιλακόπουλος, Μπελτσίδης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *