Ξεκίνησαν οι… βομβαρδισμοί του Ν. ΟΠΕΡ

Η… μεταγραφική μηχανή του Ν. ΟΠΕΡ πήρε μπροστά, καθώς μετά τις ανανεώσεις ακολουθούν οι προσθήκες σε ανδρικό και γυναικείο τμήμα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebookκαι στο YouTube

Στην ομάδα του Νεκτάριου Νικάκη θα προστεθεί ένας παίκτης με μεγάλες παραστάσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργίου, ο οποίος είναι 20 ετών, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη νευραλγική θέση του πασαδόρου. Μάλιστα, την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην A2 με τον Κέρκη Σάμου, ενώ μετράει συμμετοχές και στην Εθνική Εφήβων. Τα πρώτα του βήματα στον χώρο του βόλεϊ τα έκανε στην ομάδα του Παμβοαϊκού, παραμένοντας εκεί για 8 χρόνια (2010-2018). «Ο νέος ΟΠΕΡ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γεωργίου Άγγελου. Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες Άγγελε!».

Όμως, οι σημερινή… μεταγραφική δράση του Ν. ΟΠΕΡ αφορά και στο γυναικείο τμήμα, με τη Ρεθυμνιώτισσα Ελένη Πετρακάκη να φοράει φέτος τα «κυανοκίτρινα». Η 21χρονη κεντρικός (1.82μ.) έχει περάσει και από τις δύο ρεθυμνιώτικες ομάδες (2008-2017 ΟΚΑ Αρκάδι, 2017-2018 Ν. ΟΠΕΡ Α2), ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε για πρώτη φορά στη 2η τη τάξει διοργάνωση (Pre League), με την ομάδα του Πανιωνίου. «Ο νέος ΟΠΕΡ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Πετρακάκης Ελένης. Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες Ελένη!».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *