Ξεκινάει σήμερα και επίσημα η μεταγραφική περίοδος

Ξεκινάει και επίσημα σήμερα η μεταγραφική περίοδος στον ποδοσφαιρικό χώρο, με τις διοικήσεις όλων των ομάδων να σηκώνουν τα μανίκια τους, στην προσπάθεια τους, να «χτίσουν» τις ομάδες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το μεταγραφικό παζάρι σε όλα τα επίπεδα, μα κυρίως στα τοπικά πρωταθλήματα Ρεθύμνου που εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το RethymnoSports.gr σας υπενθυμίζει τις νέες ημερομηνίες για όλες τις μεταβολές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Αναλυτικά

Οι μεταγραφές μπορούν να πραγματοποιούνται ελεύθερα από την 1η Ιουλίου έως και την 31 Οκτωβρίου & και από την 1η Ιανουαρίου έως και την 31η Ιανουαρίου.

Οι Υποσχετικές μπορούν να πραγματοποιούνται από την 1η Ιουλίου έως και την 31 Αυγούστου & και από 1η Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου.

Οι διεθνείς μεταγραφές παραμένουν ως έχουν δηλαδή από την 1η Ιουλίου έως και την 31 Αυγούστου & 1η Ιανουαρίου έως και την 31η Ιανουαρίου.

Οι επανεγγραφές θα πραγματοποιούνται από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 31 Οκτωβρίου & από την 1η Ιανουαρίου έως και 28η Φεβρουαρίου.

Οι πρώτες εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την 1η Ιουλίου έως και την 30η Απριλίου.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *