Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o 10ος Γύρος πόλης Ρεθύμνου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στον «Γύρο πόλης Ρεθύμνου 2019». Περισσότεροι από 1000 δρομείς – άνδρες, γυναίκες, παιδιά και ΑΜΕΑ – συμμετείχαν στην αθλητική διοργάνωση της Κυριακής 12 Μαΐου.

Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες συνέβαλαν, ώστε οι δρομείς των 5/10 χιλιομέτρων και του αγώνα για παιδιά/ΑΜΕΑ και οι επισκέπτες του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου να ευχαριστηθούν την ομορφιά του τοπίου και γενικά την αθλητική διοργάνωση. Που αποδείχθηκε οργανωτικά άρτια σε όλους τους τομείς της προετοιμασίας της. Και θα αποτελέσει τη βάση, πάνω στην οποία οι διοργανωτές θα προετοιμάσουν την επόμενη διοργάνωση του 2020. Για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα από το φετινό.

Ο 10ος «Γύρος πόλης Ρεθύμνου» διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου (Σ.Δ.Υ.Ρ.) και του ΣΥΝΠΟΛΙΣ. Με μεγάλους χορηγούς τα Supermarkets ΣΥΝΚΑ, το κατάστημα PortoBello και το ηλεκτρονικό κατάστημα Heavenofbrands.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά φέτος, οι διοργανωτές, κατόπιν πρότασης του Σ.Δ.Υ.Ρ., επέλεξαν τον Δημοτικό Κήπο ως αφετηρία και τερματισμό των αγωνιστικών διαδρομών των 5 και 10 χιλιομέτρων. Όπως και για την τέλεση του αγώνα για παιδιά και ΑΜΕΑ. Ο Δημοτικός Κήπος αποδείχθηκε ιδανική επιλογή για την προετοιμασία και την αποθεραπεία των αθλητών, για την παραμονή του κοινού και για τη συνολική τέλεση της διοργάνωσης. Ακόμα, παράλληλα με τις αγωνιστικές δράσεις, στον Δημοτικό Κήπο πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δραστηριότητες. Από την ψυχαγωγική ομάδα του Summer Carnival, τον ταλαντούχο ταχυδακτυλουργό Αλέξανδρο και την εικαστική/παιδαγωγική ομάδα «ΜαΡαΜπου». Όλοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Οι διοργανωτές αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά, για την ευγενική προσφορά τους, όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην ομαλή τέλεση της διοργάνωσης «Γύρος πόλης Ρεθύμνου 2019». Την Τροχαία Ρεθύμνου, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρεθύμνου, την ομάδα μοτοσικλετιστών V-STROM, τον γιατρό κ. Στέργιο Τσιόσια και όλους τους αφανείς εθελοντές που προσέφεραν τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθειά τους. Χωρίς την οποία η διοργάνωση «Γύρος πόλης Ρεθύμνου 2019» δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων του «Γύρου πόλης Ρεθύμνου 2019» διακρίθηκαν οι παρακάτω δρομείς:

Γενική γυναικών 10.000μ
ΑΜΑΝΤΑ ΛΕΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, 42:28
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ARKALOS, 48:55
SHANNON MAAGDENBERG, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, 50:05

Γενική ανδρών 10.000μ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, 35:41
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ, ΑΦΟΡΔΑΚΟΣ ΤΕΑΜ, 35:47
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΓΚΑΦΟΥΡΑΚΗΣ, ΟΥΚΡΗΤΗΣ, 37:55

Γενική γυναικών 5.000μ
ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΓΟΓΙΑΝΝΗ, Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ, 20:04
ΜΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Σ.Δ.Υ.Ρ., 22:19
ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΑΚΜΑΚΗ, OCEAN FITNESS CENTER, 22:29

Γενική ανδρών 5.000μ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, VALERGAS TEAM, 18:21
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, 18:22
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΑΒΑΛΟΣ, Σ.Δ.Υ.Ρ., 18:29

Αναλυτικά αποτελέσματα των δρομικών αγωνισμάτων των 5 και 10 χιλιομέτρων υπάρχουν στο ακόλουθο Link: https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx…

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *