Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΡ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου συνεδρίασε την Δευτέρα 23 Μαρτίου επικυρώνοντας τις ποινές, τις οποίες κοινοποίησε στα ΜΜΕ με σχετική ανακοίνωση της.
Οι ποινές που επιβλήθηκαν αφορούν τα όσα αναγράφηκαν στα Φύλλα Αγώνα των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά, οι σχετικές αποφάσεις ήταν οι ακόλουθες:
«Τιμωρίες ποδοσφαιριστών
Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 23-3-2015, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:
Αγώνες Α’ Κατηγορίας
1) Ξενικάκης Φώτης ποδ/στής του ΑΟΝ Αστέρα με αριθ. Δελ. 1153405 τιμωρείται με (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή σε απόφαση του σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2 περιπτ. (α) και παρ. (3) του ιδίου άρθρου του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟΝ Αστέρας – ΑΟ Ψηλορείτης τις 21-3-2015.
2) Λουκάκης Στυλ. ποδ/στής του ΠΑΟ Αλφάς με αριθ. Δελ. 1388957 τιμωρείται με (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για θέατρο (βουτιά), σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2 περιπτ. (α) και παρ. (3) του ιδίου άρθρου του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟΝ Αστέρας – ΑΟ Ψηλορείτης τις 21-3-2015.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 23-3-2015, έλαβε υπόψη της:
Το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Α’ Κατηγορίας Αστήρ Περάματος – Ερμής Ζωνιανών τις 22-3-2015.
Στο σωματείο Ερμή Ζωνιανών
1) Διότι πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τον χρόνο που πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη προθέρμανση τους τα όργανα Διαιτησίας, Δύο (2) οπαδοί του συμπεριφέρθηκαν απειλητικά προς τον Διαιτητή (τον πλησίασαν και του απηύθυναν λεκτικές απειλές, ότι μετά το τέλος του αγώνα θα προβούν σε άσεμνες έκνομες ενέργειες σε βάρος συγγενικών του προσώπων) και ένεκα υποτροπής Επιβάλλει: χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα «150 ευρώ», σύμφωνα με τα άρθρο 15 παρ. (1) και σε συνδυασμό με άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα.
2) Για κατ’ εξακολούθηση ρίψη κροτίδων από οπαδούς του, εκτός αγωνιστικού χώρου στον παρακείμενο χώρο του γηπέδου, αλλά και εντός του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα (για συστάσεις) χωρίς περεταίρω συνέπειες, καθώς και για ρίψη αντικειμένου (μπουκάλι με νερό) εντός του αγωνιστικού χώρου και ένεκα Υποτροπής Επιβάλλει: χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα «150 ευρώ», σύμφωνα με τα άρθρο 15 παρ. (3) περιπτ. (α) και σε συνδυασμό με άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα. Ήτοι Επιβάλλει Συνολικό Χρηματικό πρόστιμο: τρακόσια «300 ευρώ».
3) Στον προπονητή της ομάδος Ερμή Ζωνιανών Επιβάλλει: ποινή Προειδοποίησης διότι αποβλήθηκε από τον αγώνα από τον 4ο Διαιτητή για ανάρμοστη διαγωγή (κάπνιζε στον πάγκο και παρά τις συστάσεις που του είχαν γίνει δεν συμμορφώθηκε), σύμφωνα με τα άρθρο 5 παρ. (1) περιπτ. (α) και σε συνδυασμό με άρθρο 6 του Πειθαρχικού Κώδικα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *