Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Αντώνης Βασιλάκης της Ε.Α.Π., ο οποίος ήταν ο μοναδικός που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στα παιχνίδια της πρεμιέρας της Α’ ΕΠΣΡ το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Αυτή ήταν η πρώτη τιμωρία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ρεθύμνου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα κάλεσε σε απολογία 3 ομάδες για παραπτώματα παραγόντων και προπονητών τους Κύπελλο και Α’ ΕΠΣΡ. Πιο συγκεκριμένα έχουν κληθεί σε απολογία τα σωματεία Ερμής Ζωνιανών και Επισκοπή για το μεταξύ τους επαναληπτικό της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, αλλά και ο φυσικοθεραπευτής του Αστέρα Ρεθύμνου για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Α’ ΕΠΣΡ στο Πέραμα, με την ΑΕ Μυλοποτάμου.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση για τις ποινές και τις κλήσεις στις οποίες προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΡ στην τελευταία συνεδρίαση της:

«Κλήθηκαν σε απολογία:
1) Αγώνας Κυπέλλου (επαναληπτικός) ΑΟ Επισκοπής – Ερμής Ζωνιανών στις 16-9-2015.
Α) Τα σωματεία ΑΟ Ερμής Ζωνιανών αι ΑΟ Επισκοπής.
Β) Οι προπονητές των παραπάνω σωματείων και
Γ) Ο παράγοντας (Γενικός Αρχηγός) του Ερμή Ζωνιανών για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου της 16-9-2015.
2) Αγώνας Α’ Κατηγορίας ΑΕ Μυλοποτάμου – ΑΟΝ Αστέρας στις 26-9-2015.
Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας του σωματείου ΑΟΝ Αστέρα.

Τιμωρίες ποδοσφαιριστών
Αγώνας Α’ Κατηγορίας
Βασιλάκης Α. ποδ/στής της ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ με αριθ. Δελ. 1332269 τιμωρείται με (3) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο «30 ευρώ» επειδή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για βιαιοπραγία σε αντίπαλο παίκτη (κτύπησε αντίπαλο ενώ παιζόταν η μπάλα) σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 περιπτ. (γ) του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ – ΑΟ Λιβαδίων τις 27-9-2015».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *