Οι διαιτητές του αγώνα Super Cup

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον 23ο αγώνα Super Cup, μεταξύ Επισκοπής και Ρεθυμνιακού, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17.30) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.

Τον αγώνα Super Cup ορίστηκε να διευθύνει ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης, έχοντας για βοηθούς τους, Κώστα Καλυβιανάκη, Ματθαίο Βαρβαντάκη. 4ος Διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Γρύλλης και Παρατηρητής Διαιτησίας ο Κυριάκος Δελήμπασης.

3 Σχόλια

  1. Γιαννης

    Καλύτερα γήπεδα στον Νόμο; Εδώ γελανε και οι πέτρες. Ποιο καλύτερο γήπεδο …αυτό που είναι φιλικό στον φίλαθλο…;;;; Με τα κάγκελα στα μούτρα μας χωρίς υποδομές χωρίς κυλικείο. Υπάρχει πιο φιλικό γήπεδο από αυτό της Επισκοπής.Στο μοναδικό γήπεδο που μπορείς να δεις και να ολαυσεις αγώνα.

    Απάντηση
  2. ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

    Αξιότιμε κ.Μανώλη
    ή όπως αλλιώς λέγεστε
    σας ενημερώνουμε ότι πριν προβείτε σε τέτοιου είδους σχόλια θα έπρεπε να είστε πιο ενημερωμένος.
    1. Είναι προσβολή να χαρακτηρίζετε το γήπεδο της Επισκοπης κοτέτσι, ένα γήπεδο που διατηρείται καλύτερα από όλα τα γήπεδα του νομού και που έχει φιλοξενήσει ομάδες οι οποίες έχουν γράψει τα καλύτερα για αυτο το γήπεδο.
    2. Ενημερωθείτε καλύτερα γιατί ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Επισκοπής
    Και τέλος σας ενημερώνουμε οτι ειμαστε περήφανοι για το διαμάντι -γήπεδό μας και ευχόμαστε κάποια στιγμή να νιώσετε και εσείς το ίδιο για το δικό σας.
    Με εκτίμηση
    ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *