Οι ευχαριστίες του ΟΠΕΡ για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά

Τις ευχαριστίες του προς όλους αυτούς που συνέβαλλαν ούτως ώστε η αγωνιστική χρονιά 2014-15 να είναι άκρως επιτυχημένη, εξέφρασε με σχετική ανακοίνωση του, ο Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου.
Ο ΟΠΕΡ εκπροσωπεί και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια το Ρεθυμνιώτικο βόλεϊ στις Εθνικές κατηγορίες, με τις γυναίκες να ανανεώνουν για 4η χρονιά την παρουσία τους στην Α1 Εθνική κατηγορία και τους Άνδρες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, συμμετέχοντας στα μπαράζ δευτεραθλητών της Α2, κατακτώντας εν τέλει την 5η θέση της γενικής κατάταξης. Με την συγκεκριμένη μακροσκελή ανακοίνωση, η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΟΠΕ Ρεθύμνου, ευχαριστούν όλους αυτούς που συνέβαλλαν σημαντικά στην φετινή τους προσπάθεια. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΠΕΡ ήταν η ακόλουθη:
«Στο τέλος μιας αγωνιστικής περιόδου η λήξη της οποίας έφερε την Γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας, να ανανεώνει την παρουσία της για 4η χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία, την Ανδρική ομάδας μας να αγωνίζεται σε αγώνες μπαράζ ανόδου για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αισθανόμαστε όλοι εμείς στον Ο.ΠΕ.Ρ. (Διοίκηση – Προπονητικό team – Αθλητές-τριες) την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας, και συνέβαλαν τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων.
Πρώτα από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της πόλης μας, επώνυμους και ανώνυμους, που με τη συγκινητική τους παρουσία και την θερμή τους συμπαράσταση στους αγώνες της ομάδας μας, συνέβαλαν με καταλυτικό τρόπο στη διαμόρφωση των νικηφόρων εκείνων, αποτελεσμάτων που μας επέτρεψαν στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε, την παραμονή στους μεγάλους του Βόλευ στην Ελλάδα μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις που έχει ποτέ να επιδείξει ο Ρεθεμνιώτικος Αθλητισμός.
Τον Μέγα χορηγό της ομάδας μας:
Την μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδος την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ και ιδιαίτερα τον Ρεθεμνιώτη πρόεδρο της κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

Τους Χρυσούς χορηγούς μας:
AVIN OIL και CORAL GAS και τον πρόεδρο της κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη.

Τον Αργυρό χορηγό μας:
ANEK LINES και τον πρόεδρο της κ. Ιωάννη Ι. Βαρδινογιάννη

Τους χάλκινους χορηγούς μας:
Εταιρεία Gatering Γευσίνους.
Cafe HAAGEN DAZS Ρεθύμνου.
Εστιατόριο Το Κατσαρολάκι.
Ταβέρνα Σαμαριά.
Ταβερνα Αποστόλης – Ζαμπία.
Τους φορείς της Κρήτης & της πόλης μας
Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη Σταύρο.
Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου και την Αντιπεριφερειάρχη κα. Λιονή Μαίρη.
Δήμο Ρεθύμνου και τον Δήμαρχο του κ. Μαρινάκη Γεώργιο.
Επιμελητήριο Ρεθύμνου και τον Πρόεδρο του κ. Γιακουμάκη Γεώργιο.

Τους συμπολίτες μας, επιχειρηματίες που συνέβαλαν οικονομικά και υλικά στη προσπάθεια αυτή:
Εκδόσεις ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ
Διαφημιστικό γραφείο Κουνδουράκης Στέλιος
και όλους τους Διαφημιζόμενους του Σωματείου μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

Τα τοπικά έντυπα Μ.Μ.Ε και ειδικότερα της εφημερίδες Κρητική επιθεώρηση , Ρεθεμνιώτικα Νέα , Ρέθεμνος, ΤV CRETA CHANNEL, ΝΕΑ TV, ΚΡΗΤΗ ΤV και ΤV ΚΥΔΩΝ που όλη την χρονιά πρόβαλαν και έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό τη προσπάθεια μας αυτή συμβάλλοντας με αυτό το τρόπο στο αγκάλιασμα, από τους συμπολίτες φιλάθλους του βόλευ και όχι μόνο.
Την Γενική ∆ιεύθυνση ∆ημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας
∆ιεύθυνση ∆ημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Ρεθύμνης &
Την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για την άριστη συνεργασία μας.
Την Διοίκηση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου και το προσωπικό του, που μας φιλοξένησε στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαριτών Ρεθύμνου, για την βοήθεια τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους, φορείς, προσωπικότητες, σωματεία, απλούς πολίτες που στέλνουν καθημερινά συγχαρητήρια τηλεγραφήματα, και τιμούν το σωματείο μας με διάφορες εκδηλώσεις.
Θα θέλαμε τέλος να αφιερώσουμε τις φετινές επιτυχίες, των ομάδων του σωματείου μας, σε όλους εκείνους που πιστεύουν σε αυτή τη προσπάθεια, και στάθηκαν δίπλα μας την δύσκολη σεζόν η οποία πέρασε.
Από μέρος μας σας υποσχόμαστε , έχοντας τις εμπειρίες που χρειάζονται, η προσπάθεια μας να συνεχιστεί με υψηλότερους στόχους, και με την βοήθεια όλων σας, για να βλέπουμε το Ρέθυμνο μας ψηλά στον αθλητικό χάρτη.
Για το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.Ρ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *