Οι Φοιτητές την «κούπα» στον Εργ. Πρωτάθλημα βόλεϊ

Μπροστά σε 200 και πλέον φίλους του Βόλεϊ, Πρωταθλήτρια του Εργασιακού πρωταθλήματος, αναδείχτηκε η ομάδα των Φοιτητών επικρατώντας στον χθεσινοβραδινό τελικό του Net Cafe με 3-1. Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε η πιο «φρέσκοι» παίκτες του Αρκαδίου επικράτησαν με 3-2 σετ των Παλαιμάχων, που παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις, καταλαμβάνοντας την 3η και 4η θέση αντίστοιχα.
Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα ενώ η οργανωτική επιτροπή του Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου, τίμησε τον ιδρυτή του τμήματος Πετοσφαίρισης ΟΚΑ Αρκάδι και πρώτο προπονητή Πετρακάκη Αλέξανδρο συνταξιούχο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής για την προσφορά του στο άθλημα και στο τόπο. Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους παίκτες της ομάδας του ΟΚΑ Αρκάδι, πρωταθλήτρια Παίδων Κρήτης το 1983, η οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Λάρισα. Η ομάδα αποτελούταν από τους σημερινούς 45ρηδες: Βιδάκη Γιώργο, Γαλερό Σταμάτη, Κανακάκη Γιώργο, Νικάκη Νεκτάριο, Μακρυδάκη Γιώργο, Τσαγλιώτη Μανώλη, Μοναχό Τζίμη, Πετράκη Ευτύχη, Παπυράκη Μιχάλη, Παπαδάκη Μάρκο.

Μικρός Τελικός
Αρκάδι – Παλαίμαχοι 3-2
(18-25, 25-23, 25-27, 25-19, 15-4)

Μεγάλος Τελικός
Νet Cafe – Φοιτητές 1-3
(24-26, 25-20, 20-25, 17-25)

Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την φετινή διοργάνωση και πλέον ετοιμάζονται για το επόμενο ραντεβού τους στο Εργ. Πρωτάθλημα 4χ4 beach volley στις εγκαταστάσεις της παραλίας του Ρεθύμνου.

• Τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενηθεί στο rethymnosports.gr πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους δυο τελικούς και τις απονομές.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *