Ούτε ο νοτιάς δεν σταμάτησε τους λάτρεις του Beach volley (photos)

Οριακά, αλλά παιζόμενος, χαρακτηρίστηκε την Κυριακή ο καιρός, από τους περισσότερους συμμετέχοντες της 3ης αγωνιστικής της 2nd Amateur Beach League και ρίχτηκαν στις «μάχες» στις εγκαταστάσεις της παραλία του Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή μπορεί να μην ήταν μεγάλη όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά η διάθεση ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.
Έτσι από νωρίς το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν τα παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες με παρέα τους ισχυρούς Νοτιάδες που όμως δεν εμπόδισαν το νεοσύστατο ζευγάρι στην κατηγορία Ανδρών, Μονιάκης/Λίτος να πάρουν την πρωτιά και να αφήσουν στη 2η θέση τους Κόλα/Αραμπόπουλο, οι οποίοι παρόλο που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ηττήθηκαν τελικά με 2-0 σετ.
«Τ’ είχες Γιάννη τι είχα πάντα» στην κατηγορία των Αντρών Amateur, αφού οι Κοροβέσης Γιάννης και Μαρινάκης Γιάννης έκαναν το 3 στα 3 και μάλιστα ύστερα από ανατροπή, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τρίτο και καθοριστικό σετ. Έτσι «έκλεψαν» τη νίκη με 2-1 σετ από τους Φιλίππου/Φιλοκώστα, οι οποίοι υπόσχονται να επιστρέψουν καλύτεροι.
Στην κατηγορία των γυναικών, η γνώριμη πλέον Ασπασία Ρηγάκου, που δεν χάνει αγωνιστική και με νέα συμπαίκτρια τη Μαρία Πατεράκη, δεν δυσκολεύτηκε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, θέτοντας παράλληλα σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.
Τέλος στην κατηγορία του μικτού, πολλοί θα χαρακτήριζαν έκπληξη το γεγονός της ήττας των Μονιάκη/Πατεράκη από τους Αραμπόπουλο/Ρηγάκου, οι οποίοι όμως δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, κερδίζοντας τους με 2 0 σετ. Έτσι πήραν και πίσω το «αίμα» τους από προηγούμενο μικτό τουρνουά που είχαν ηττηθεί αντίστοιχα με 2-0 σετ.

«Η οργανωτική επιτροπή από την πλευρά της ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και μη, καθώς και τους υποστηρικτές/χορηγούς της διοργάνωσης και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο πλέον μήνα!»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *