Ο ΑΟΚ με την ΟΜΑΕ διοργανώνουν σεμινάρια 13 & 14/11 στην Κρήτη

Μετά από διακοπή δύο ετών, η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠ.Α. ενεργοποιεί εκ νέου τα Σεμινάρια Εκπαίδευσης νέων Κριτών, Αλυταρχών και Αγωνοδικών, αλλά και της περαιτέρω επιμόρφωσης των υπαρχόντων. Τα πρώτα Σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 13-14 Νοεμβρίου και στο Βελβεντό Κοζάνης στις 20-21 Νοεμβρίου 2021.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Σεμινάριο στο Ηρακλειο Κρητης με τον ΑΟΚ την 13-14/11/2021
«Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (ΑΟΚ) με την έγκριση και συμπαράσταση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ, διοργανώνει Σεμινάρια & Εξετάσεις για υποψήφιους κριτές, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Τα σεμινάρια αφορούν παλιούς και νέους κριτές από όλη την Κρήτη. Δυνατότητα συμμετοχής στα Σεμινάρια, κατά συνέπεια, θα έχουν και όσοι κατέχουν ήδη Κάρτα Κριτή. Οι εξετάσεις και τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021 (οι ώρες, στο σημείο και το λεπτομερες προγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα).

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει Εξετάσεις για Νέος Κριτής Μηχανοκίνητου Αθλητισμου (αφού έχει διαβάσει προσεκτικά τους κανονισμούς των αγώνων αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα www.omae-epa.gr) ή όποιος ήδη είναι Κριτής και θέλει να ανανεώσει τις γνώσεις του, μπορεί να παρακολουθήσει τα Σεμινάρια δηλώνοντας
Συμμετοχη, ως εξής:
-Kαλώντας στο τηλ 6937.458555 ή
-Στέλνοντας email στο aokkritis@gmail.com με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο & αριθμός κινητού τηλεφώνου).»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *