Ο Γκιρτζίκης υποψήφιος νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Η πρώτη υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο είναι γεγονός και ακούει στο όνομα Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να διαδεχτεί τον Γιώργο Σαρρή, ο οποίος παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης επισημοποίησε την απόφαση του, με δηλώσεις του και εφόσον τελικά διαδεχθεί τον Γιώργο Σαρρή, θα είναι ο δεύτερος κατά σειρά πρόεδρος της ΚΕΔ, που θα αναλάβει την προεδρία της Ομοσπονδίας, μιας και ο κ. Σαρρής είχε ακολουθήσει την ίδια ακριβώς διαδρομή.
Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της, η έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015, στις 10.00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Blue Park (Λ. Αλεξάνδρας 10).
Παράλληλα, το Δ.Σ. της ΕΠΟ στην χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε την μετάθεση του τελικού αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, για το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 από το Σάββατο 9 Μαΐου, μετά από αίτημα της Super League. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, για τις αποφάσεις που πήρε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της. «Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, 30/12/2014, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
-Να διεξαχθεί την Παρασκευή 23/1/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Blue Park (Λ. Αλεξάνδρας 10) η έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας για την εκλογή νέου προέδρου ΔΣ/ΕΠΟ μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Σαρρή.
-Αποδέχθηκε αίτημα της Super League και ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για μετάθεση το Σάββατο 16/5/2015, από το Σάββατο 9/5/2015, του τελικού αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-2015.
-Ενέκρινε την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή στην Καστοριά και την Τρίπολη των φιλικών αγώνων προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων με την Τουρκία (10-12/2/2015) και την Ουκρανία (28-30/3/2015), αντίστοιχα.
-Ενέκρινε εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για ματαίωση του αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Νίκη Βόλου-ΟΦΗ, που είχε οριστεί για την Πέμπτη 8/1/2015, μετά την έγγραφη δήλωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου προς της ΕΠΟ, ότι αποχωρεί από τη διοργάνωση».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *