28 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κ. Συριτούδης νέος γυμναστής στην Επισκοπή

Ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Κωνσταντίνο Συριτούδη. Πρόκειται για τον καθηγητή φυσικής αγωγής, διπλωματούχο του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου (ΤΕΦΑΑ) Θράκης  με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ο οποίος παράλληλα είναι και κάτοχος του διπλώματος UEFA B’ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Υπογραμμίζεται δε ότι, ο Κ. Συριτούδης έχει ολοκληρώσει παράλληλα μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της ψυχολογίας (εκπαιδευτική ψυχολογία) του πανεπιστημίου Νεάπολις στην Πάφο της Κύπρου κι έτσι, με χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου μας όπου ήδη βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής μας.
Ο Κώστας Συριτούδης έχει γεννηθεί στις 11 Απριλίου του 1992 στο Μαρούσι.
Με την προπονητική ασχολήθηκε από μικρή ηλικία (26 χρονών) γι’ αυτό και το βιογραφικό του είναι αξιοπρόσεκτο.
Το 2018-19 ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης στον Ορφέα Σοφικού
Το 2019-20 ήταν Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής Αναπτυξιακού Προγράμματος Νέων” Ακαδημία Ποδοσφαίρου (Κ7, Κ9, Κ11, Κ13, Κ16) Α.Ε. Διδυμοτείχου. Μάλιστα στο μεσοδιάστημα της σεζόν είχε αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων προεπιλογής εθνικών ομάδων στην ΕΠΣ Έβρου.
Το 2021 ως και τον Φεβρουάριο του 2022 ανέλαβε πόστο προπονητή φυσικής κατάστασης στον ΟΦ Ιεράπετρας (Super League2) και από τον Σεπτέμβριο του 2022 ως και το τέλος της σεζόν στο 2023 άλλαξε σύλλογο αλλά είχε τον ίδιο ρόλο στην Κοζάνη (Γ Εθνική).
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *