Ο Πορφύρας στην θέση του Αστέρα Αγ. Δημητρίου

Στην Α1 βόλεϊ γυναικών θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο Αθλητικός Όμιλος Φρεατύδας «Πορφύρας» (πλήρες όνομα), στην θέση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου που αποχώρισε. Ο Πορφύρας την περσινή σεζόν «πάλεψε» για την άνοδο στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών χωρίς όμως να τα καταφέρει. Έστω και έτσι η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος δεν άλλαξε, με τον Πορφύρα να αντιμετωπίζει τον ΟΠΕ Ρεθύμνου την 11η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, μετά την απόσυρση του ΓΣ Αστέρα Αγίου Δημητρίου από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, τη θέση του θα καταλάβει ο ΑΟΦ Πορφύρας. Το πρόγραμμα των αγώνων παραμένει ως έχει, με τον ΑΟΦ Πορφύρα να αγωνίζεται με την ίδια σειρά αγώνων που είχε κληρωθεί ο ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Κυψέλης.»

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΑ.Σ.Α.Π. όπου χαιρετίζει την γρήγορη απόφαση της ΕΟΠΕ και την αντικατάσταση Αστέρα Αγίου Δημητρίου από τον Πορφύρα.

Αναλυτικά:
«Την πλήρη ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του ΔΣ της ΕΟΠΕ στο λογικό αίτημα του ΠΑ.Σ.Α.Π. για αντικατάσταση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου και τη διεξαγωγή της φετινής Α1 Γυναικών με 12 ομάδες, εκφράζει το ΔΣ του Συνδέσμου μας. Με την κάλυψη της κενής θέσης της ομάδας του αποχωρήσαντα Αγίου Δημητρίου και επισήμως από τον ΑΟΦ Πορφύρα, διασώζεται λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα το κύρος και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα η εικόνα της Α1 Γυναικών. Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. πιστεύει πολύ στη δυναμική του γυναικείου πρωταθλήματος και πάντα θα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του και κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση θέτει στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου μία σειρά προτάσεων».

Βαλάντης Χόμπης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *