
Νίκη – πρόκριση πέτυχε η Ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο mini ποδοσφαίρου απέναντι στην Πορτογαλία με 2-0 και πήρε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης Με το μαγικό Ελληνικό κοινό να μην σταματά να τραγουδά… και μνήμες 2004 να ξυπνούν.
Αυτό ακριβώς έγινε και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, με τον αρχιτέκτονα την μεγαλύτερης Ελληνικής επιτυχίας στο ποδόσφαιρο, τον Ότο Ρεχάγκελ που παρακολούθησε την σημερινή αναμέτρηση με την Πορτογαλία, να επισκέπτεται την Ελληνική ομάδα να μοιράζει συγχαρητήρια, ενώ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον προπονητή Γιώργο Μπαστάκη.
Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube