Πάθος και πίστη για ιστορική νίκη στον Άρη!

Το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στην άνοδο στην Γ’ Εθνική θέλει να κάνει σήμερα (17.00), ο Άρης Ρεθύμνου φιλοξενώντας τον ΠΟΑ στο γήπεδο της Σοχώρας, για την 5η αγωνιστική του 15ου ομίλου των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ.

Για τους πρωταθλητές Ρεθύμνου στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον ιστορικό Ατσαλένιο, ο οποίος επίσης «καίγεται» για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος στην δική του προσπάθεια για επιστροφή στην Γ’ Εθνική. Το σίγουρο είναι πως ο Άρης δεν πρέπει να ηττηθεί, γιατί τότε γνωρίζει άδοξα και πρόωρα τον αποκλεισμό, ενώ συνεχίζει να ελπίζει και σε περίπτωση ισοπαλίας, αλλά σαφώς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από τον ίδιο. Μόνο νίκη λοιπόν για το σημαντικότερο βήμα ανόδου στην Γ’ Εθνική και να κρατάει την τύχη στα χέρια του σε απόλυτο βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο νέο εντός έδρας παιχνίδι με το ΙΝΚΑ Χανίων (Κυριακή 5 Ιουνίου).

Βέβαια, τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει το τεχνικό επιτελείο είναι σαφώς περισσότερα σε σχέση και με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης στο σημερινό ματς με τον Ατσαλένιο θα στερηθεί 5 ποδοσφαιριστές. Στις γνωστές και μόνιμες απουσίες όλης της διαδικασίας των μπαράζ των Κασσέλα (τραυματίας), Β. Χατζηδάκης, Ρότση (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), ήρθαν να προστεθούν οι δύο αποβληθέντες του ματς με τον ΟΦΙ, Καψαλάκης και Μπερνιδάκης. Ο «αρχηγός» θα λείψει μόνο από το ματς με τον Ατσαλένιο, αλλά ο «Μπέρνι» κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία, λόγω της αψιμαχίας του με τον Τοψιδέλη. Επιπλέον τον Μιχάλη Δεληγιαννάκη απασχολεί και ο τραυματισμός του Νίκου Γκούτζου, ο οποίος από το ματς του «Πέτρος Βουζουνεράκης» αποκόμισε μία φλεγμονή στο πόδι, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα είναι πανέτοιμος για την σημερινή μάχη.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *