Πάτας: “Καλύτεροι στο τέλος της σεζόν”

Ο Νίκος Πάτας στη δεύτερη θητεία του στην Επισκοπή ξεκινά από τη θέση βασικού. Πιο ώριμος και με πολλές δεκάδες παιγνίδια στα πόδια του έπειτα από αρκετά χρόνια σε Β’ και Γ’ Εθνική, μπορεί να υποστηρίξει τα μετόπισθεν, με τις τοποθετήσεις του, τις επεμβάσεις του και την όλη του παρουσία.
Το ματς απέναντι στον Ελλοπιακό είναι σημαντικό, αφενός γιατί η ομάδα μας υποδέχεται έναν αντίπαλο που την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με το άνετο 3-0 του Ατρόμητου Πειραιά, αφετέρου είναι το πρώτο ματς στο οποίο η Επισκοπή μας θα αγωνιστεί εντός έδρας στη νέα σεζόν.

Ο ίδιος λέει: “Δεν έχουμε 100% εικόνα του αντιπάλου γιατί είναι νωρίς ακόμα όπου δεν έχουν παιχτεί πολλά παιγνίδια. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Κάθε φορά όμως θα πρέπει βάζουμε παραπάνω στοιχεία στο παιγνίδι μας για να φτάσουμε σε ένα πολύ καλό σημείο της αγωνιστικότητάς μας.

Ερωτηθείς για το φετινό πρωτάθλημα και τί ο ίδιος περιμένει μέσα από αυτό τόνισε: “Έχω την εντύπωση ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των περισσοτέρων ομάδων. Αυτό είναι κάτι που όταν γίνει, θα φανεί σε βάθος χρόνου. Θα αργήσει πιστεύω.”

Και τέλος όσον αφορά την Επισκοπή… “Το περιβάλλον στον χώρο δουλειάς είναι αυτό που πρέπει να ασχοληθεί εκείνος που θέλει για να μην έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του πλην του ποδοσφαίρου.

Στόχος όλων μας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο είναι στο τέλος της σεζόν να βγούμε καλύτεροι απ’ ότι είμαστε τώρα.”

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *