Πήρε προσωρινά πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟ Αλφάς, νέα «δίκη» 13 Μαΐου!

Νέα δεδομένα προσέθεσε σλημερα το απόγευμα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟ Αλφάς, κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΡ.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΠΑΟ Αλφάς, εξαφανίζοντας την προσβαλλόμενη απόφαση λόγω μη κλήσης του προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Σκαράκη και του Αναπληρωτή Ταμία Gjerci Perkeqi σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΡ. Έτσι οι έξι βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί επιστρέφονται πίσω στον ΠΑΟ Αλφάς, με την Επιτροπή Εφέσεων όμως να δίνει συνέχεια στην υπόθεση, αφού θα επαναλάβει την διαδικασία την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 16.00 το απόγευμα. Μάλιστα εκείνη την ημέρα κλήθηκαν να παραβρεθούν ενώπιον της επιτροπής Εφέσεων ο διαιτητής Θεοδόσιος Χατζημπεκιάρης και η σύζυγος του Δημητρίου Σκαράκη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά πλέον, αλλά με την παρούσα απόφαση, ο ΠΑΟ Αλφάς πηγαίνει και πάλι στους 29 βαθμούς και αυτός που υποβιβάζεται στην Β’ κατηγορία είναι ο Τάλως Μελιδονίου, ο οποίος έχει 23 βαθμούς.
Αναλυτικά, η σχετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αναφέρει τα ακόλουθα: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΟ Αλφάς, του προέδρου Δημητρίου Σκαράκη και του Gjerci Perkeqi, Αναπληρωτή Ταμία, κατά της υπ’ αριθμ. 692/26-3-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Εξαφανίζει την προσβαλλομένη απόφαση λόγω μη κλήσης των εκκαλούντων σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Ένωσης. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Διατάσσει την επανάληψη της επ’ ακροατηρίου συζήτηση της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση της υποθέσεως κατά την οριζομένη προς τούτο δικάσιμο της 13-5-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00 , να προσέλθουν και να εξετασθούν ως μάρτυρες ενώπιον της επιτροπής Εφέσεων, ο διαιτητής Θεοδόσιος Χατζημπεκιάρης και η σύζυγος του δευτέρου των εκκαλούντων Δημητρίου Σκαράκη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *