Πήρε το ντέρμπι της Σοχώρας η Επισκοπή

Η Επισκοπή πήρε το Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής με 0-2 επί του Ρεθυμνιακού.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής (Εδώ)
Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11’ με σεντρα σουτ του Πολυχρόνη και από εκεί και μετά κράτησαν το μηδέν, αν και ο Ρεθυμνιακός προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ έχοντας 2-3 καλές στιγμές (Μανιδάκης, Σταύρε, Αντιασβίλι), μπροστά στην εστία τις Επισκοπής.
Στο 54’ η ομάδα του Βέλιτς έμεινε με «10» καθώς αποβλήθηκε ο Κούνστιτς με 2η κίτρινη, με τον Ρεθυμνιακό να μη καταφέρνει να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και τα μέτρα που πήρε στο γήπεδο. Στο 86’ ήρθε το δεύτερο τέρμα για την Επισκοπή που της χάρισε το τρίποντο, μετά από σέντρα του Λίμα από αριστερά, ο Νίκιτς με κεφαλιά έκανε το 0-2. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα (92’), ο Πλεύρη με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χανιωτάκη και το 0-2 να παραμένει ως τελικό αποτέλεσμα.

Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βραβεύσαν για την προσφορά του στο Ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο τον πρόεδρο της Επισκοπής Μ. Νικολιδάκης με πλακέτα που παρέδωσε ο ομόλογό του τους Ρεθυμνιακού, Κ. Παπαδάκης.

Ρεθυμνιακός (Ν. Καραδάκης): Δημητριάδης, Λαζαρίδης (46’ Καψαλάκης), Μανιδάκης, Μπούσδρας, Ταμάμης, Δροσάκης (86’ Πλεύρης) , Αντιασβίλι, Δελήμπασης, Σταύρε (60’ Σηφακάκης), Μερτίρι, Φοβάκης.

Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος (76’ Καρβουνιάρης), Μυρθιανό (70’ Γκελοσάνι), Μπρίτο, Κούνστιτς, Νίκιτς, Νάνι (89′ Πίσπας), Πολυχρόνης, Γκιόκας (57’ Φουκαράκης), Λίμα, Τσιριγώτης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *