Πίτσος: «Δύσκολη αποστολή, θα το παλέψουμε για το στόχο μας»

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερμή Ζωνιανών μίλησε στο Rethymnosports.gr ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος πιάνει από σήμερα δουλειά, όπου θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους παίκτες του στο γήπεδο Τυλίσου.

Ο Ερμής Ζωνιανών αποτελεί τον 8ο σταθμό της προπονητικής του καριέρας αφού είχαν προηγηθεί οι Αετός Ανωγείων (2010-11), Γιούχτας (2011-13), Ζαρός (2013-14), Ρούβας (2014-15, 2015-16α), ΠΑΟ Κρουσώνας (2015-16), Αλμυρός (2017-18), Γιούχτας (2018-22), ΠΟΑ (2022-23). Το πλούσιο βιογραφικό του συνθέτουν μεταξύ άλλων οι τρεις τίτλοι πρωταθλημάτων στο τοπικό, δύο άνοδοι με τον Γιούχτα στην Γ’ Εθνική, με αποκορύφωμα την καλύτερη θέση της ομάδας των Αρχανών στην Γ’ Εθνική την σεζόν 2019-2020.

Μάλιστα, ο 51χρονος τεχνικός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο του Ερμή την Τετάρτη (22/11) απέναντι στην Επισκοπή για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Ρεθύμνου, παίρνοντας μια πρώτη γεύση για την ομάδα. «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών για την επιλογή και εμπιστοσύνη που έκαναν στο πρόσωπο μου. Όπως γνωρίζεται ο δρόμος είναι δύσκολος, μιας και το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, αλλά γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά που έχει αφού έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και πρόκειται για καλούς ποδοσφαιριστές. Έτσι όπως είναι δομημένο το πρωτάθλημα, η αποστολή είναι δύσκολη αλλά θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια μέχρι το Δεκέμβριο να είμαστε κοντά στην γραμμή σωτηρίας και από εκεί και πέρα θα δούμε τι και αν χρειαζόμαστε να προσθέσουμε για να ενισχύουμε την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να εντείνουμε την προσπάθεια ώστε να σώσουμε την ομάδα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθώ καλή πορεία στον φίλο μου τον Στέλιο, ο οποίος αυτό το διάστημα δεν άφησε τον στόχο να φύγει μακριά, αλλά στοίχησαν οι σοβαροί τραυματισμοί και οι τιμωρίες. Κάτι που πρέπει να δούμε. Είμαι αισιόδοξος και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για να φτάσει στον μεγάλο στόχο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *