Πίτσος: Υπερήφανος για τους παίκτες μου, πολύ καλή ομάδα η Επισκοπή»

Υπερήφανος για τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Μηνάς Πίτσος μετά από το σπουδαίο νέο… τρίποντο που κατέκτησε ο Ερμής Ζωνιανών και τον έφερε σε θέση σωτηρίας.

Ο έμπειρος τεχνικός απέδωσε τα εύσημα στους δικούς του παίκτες, αλλά και σε αυτούς της Επισκοπής, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα και της ευχήθηκε να έχει και αυτή ένα καλό γύρο και να είναι και του χρόνου στην Γ’ Εθνική.

«Πρώτα-πρώτα, θέλω να ευχαριστήσω την Επισκοπή για τη φιλοξενία που μας επεφύλαξε. Ελπίζω και τα παιδιά της Επισκοπής να έχουν έναν καλό β’ γύρο γιατί, όλες οι Κρητικές ομάδες είναι απαραίτητες στη Γ’ Εθνική. Πρέπει να πω ότι, η Επισκοπή είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Όσο για μας, νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο ματς, χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κεφαλούκο και τον Λίτσκα στα πρώτα λεπτά για να προηγηθούμε στο σκορ.

Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα που ξέραμε ποιά είναι τα πλεονεκτήματά της όμως, ο Ερμής έστειλε το μήνυμα ότι θα είναι πάρα πολύ δυνατός στον β’ γύρο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος που βλέπω μια αγωνιστική άνοδο των παιδιών γιατί, πραγματικά το αξίζουν. Αυτή η ομάδα αξίζει να κάνει έναν πολύ καλό γύρο. Δόξα τω Θεώ, ξεκινήσαμε καλά και τώρα χρειάζεται πολλή δουλειά και να έχουμε τα κεφάλια κάτω. Ξέρουμε τί μας περιμένει και το κατά πόσο θα κρατήσουμε αυτή την ομάδα σε μια σταθερή πορεία για να έχουμε στο τέλος τη συγκομιδή των βαθμών που θέλουμε».

Σχετικά με τις ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο προπονητής του Ερμή τόνισε: «Το πρωτάθλημα αυτό έχει συγκινήσεις. Νομίζω ότι εμείς έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και παίρνουμε για την ώρα αυτό που δικαιούμαστε. Δεν ξέρω τί γίνεται με τις ενστάσεις. Αυτά είναι άλλων υποχρέωση να τα λύσουν. Εγώ είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *