Πετράκης και Ντεμάι ξανά στον Ν. ΟΠΕΡ

Ακόμα δύο επιστροφές για τον Ν. ΟΠΕΡ, με τον Στέλιο Πετράκη και τη Χρύσα Ντεμάι να ενισχύουν το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα, αντίστοιχα.
Ο Στέλιος Πετράκης ο οποίος πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Ο Ρεθυμνιώτης 28χρονος ακραίος / κεντρικός (1.90μ.) αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ν. ΟΠΕΡ την 5ετία 2004-2009, ενώ έχει παίξει στον ΟΚΑ Αρκάδι, τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης και την ΑΕ Κομοτηνής. «Ο Ν. ΟΠΕΡ ανακοινώνει την επιστροφή του Στέλιου Πετράκη στην ανδρική ομάδα. Ο 28χρονος ακραίος θα ενισχύσει την ομάδα μας εντός αγωνιστικού χώρου τη φετινή χρονιά, όντας ένας από τους πιο πιστούς στριατιώτες του συλλόγου! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες Στέλιο!»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebookκαι στο YouTube

Επίσης, το γυναικείο τμήμα προσθέτει ένα ταλαντούχο λίμπερο, με τη Χρύσα Ντεμάι να μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραία. Η 21χρονη αθλήτρια εκτός από την «κυανοκίτρινη» ομάδα έχει αγωνιστεί επίσης στον ΟΚΑ Αρκάδι και τον Κεραυνό Αγίου Παύλου. «Ο Ν. ΟΠΕΡ ανακοινώνει την επιστροφή της Χρύσας Ντεμάι στη γυναικεία ομάδα. Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες Χρύσα!».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *