Πιέζουν για έναρξη της Pre League, δύσκολα για Α2!

Με επιστολή της η ΕΟΠΕ, ζήτησε από τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά, την επανεκκίνηση της κατηγορίας Pre League Ανδρών και Γυναικών, αρχικά τις προπονήσεις στις 15 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 20 Μαρτίου και οι αγώνες.

Ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ώστε να ξεκινήσει και η Α2 κατηγορία όπου αγωνίζεται η γυναίκεια ομάδα του ΟΠΕΡ, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες από όλους τους ομίλους, που θεωρούν την χρονιά «χαμένη» και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, να γίνει το πρωτάθλημα μετά το καλοκαίρι και αφού έχει ξεπεραστεί το μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό.

Ανακοίνωση:
«Με επιστολή του πρός τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, την οποία κοινοποίησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος μεταφέρει την αγωνία και την ανησυχία των ομάδων της Pre League Ανδρών και Γυναικών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα, μεταφέρει το αίτημα των 24 ομάδων που απαρτίζουν την Pre League Ανδρών-Γυναικών, με το οποίο επιθυμούν να εξεταστεί η επανέναρξη των προπονήσεων στις 15 Φεβρουαρίου 2021, ώστε τα δύο πρωταθλήματα να ξεκινήσουν το αργότερο στις 20 Μαρτίου 2021.
Σε αντίθεση περίπτωση, όπως δήλωσαν οι ομάδες προς την Ομοσπονδία θα ολοκληρωθεί η σεζόν για τα πρωταθλήματα της Pre League Ανδρών-Γυναικών, γεγονός που θα παρασύρει και τα υπόλοιπα Εθνικά Πρωταθλήματα.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *