Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του «7ου Cretan Kings Assist Tournament»

Το Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη του «7ου Cretan Kings Assist Tournament» το οποίο θα φιλοξενηθεί το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου στο κλ. Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κρήτης.

Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους των 12 σχολικών ομάδων που θα συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, τους οποίους υποδέχτηκαν στα γραφεία του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου ο πρόεδρος της ομάδας του Ρέθυμνο CRETAN Kings κ. Καλαϊτζάκης Ιωάννης , ο προπονητής της αντρικής ομάδας κ. Μητρόπουλος Δημήτρης, ο υπεύθυνος marketing κ. Χόμπης Βαλάντης και ο προπονητής των ακαδημιών κ. Νταλιάνης Αντώνης. Στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του τουρνουά.

Η κλήρωση του «7ου Cretan Kings Assist Tournament»
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου
Α) 16ο Δημ. Ρεθύμνου – 9ο Δημ. Ρεθύμνου Β’
Β) 5ο Δημ. Ρεθύμνου – 13ο Δημ. Ρεθύμνου
Γ) 9ο Δημ. Ρεθύμνου Α’ – 6ο Δημ. Ρεθύμνου
Δ) Δημ. Γερανίου – 3ο Δημ. Ρεθύμνου
Ε) 2ο Δημ. Ρεθύμνου – 1ο Δημ. Ατσιποπούλου
Ζ) Δημ. Πρινέ – Δημ. Ρουσσοσπιτίου
* οι ώρες των αναμετρήσεων θα ανακοινωθούν

Θυμίζουμε ότι το «Cretan Kings Assist Tournament» ξεκίνησε το 2015, κάνοντας ένα μικρό «διάλλειμα» την περίοδο του κορωνοϊού και επιστρέφει δυναμικά.

Σκοπός του Ρέθυμνο Cretan Kings είναι οι νέες γενιές να έχουν το αίσθημα του αθλητισμού, της σωστής διατροφής, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της συλλογικής προσπάθειας, που συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, τα παιδιά του Δημοτικού θα βάλουν γερές βάσεις για το μέλλον τους και θα παρασύρουν τους μεγαλύτερους να συμμετέχουν και αυτοί.

Η διοργάνωση θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, μιας και άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στη διοργάνωση με τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση των Συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου.

To Ρέθυμνο Cretan Kings θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εθελοντές προπονητές των Δημοτικών Σχολείων για την εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Cretan Kings Assist».

  • cretan_kings_assist_synantisi1
  • cretan_kings_assist_synantisi2

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *