Πρεμιέρα με νίκη για τον Ερμή Ζωνιανών στα μπαράζ

Το παιχνίδι της πρεμιέρας του Ερμή Ζωνιανών στα μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική συνοδεύτηκε με επιτυχία. Ο πρωταθλητής Ρεθύμνου φιλοξένησαν στα Ζωνιανά τον πρωταθλητή Χανίων Γρανίτη.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους, να έχουν ένα δοκάρι, σε σουτ του Γεμιστού στο 35’ και τον Γκέκα να παίρνει το «ριμπάουντ» αλλά να σουτάρει άουτ, όπως και μια καλή προσπάθεια του Ξηρού.

Στην επανάληψη, ο Ερμής κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 65’, με το Μπαμπουλάκη να ευστοχεί σε πέναλτι, ενώ είχε καλές ευκαιρίες με τους, Μπαμπουλάκη (61’), Σκουτέλη (74’), Ρουμπάκης (75’) και Κουκούλης (80’) χωρίς όμως να καταφέρει να χαμογελάσει σε κάποια από αυτές.
Από την άλλη, οι Χανιώτες είχαν δυο δοκάρια, με τον Νάστο στο 57’ και σε εκτέλεση φάουλ του Δρακάκη στο 95’, αλλά ο τερματοφύλακας Δερμιτζάκης με την βοήθεια και του δοκαριού, είπε όχι και στις δυο περιπτώσεις.

Ερμής Ζωνιανών: Δερμιτζάκης, Ζερβός, Ρουμπάκης (77′ Χριστοδούλου), Μπαμπουλάκης, Γεμιστός, Ξηρός (69′ Σαριδάκης), Βελιβασάκης, Κασαπάκης, Κουκούλης (87′ Σηφακάκης), Γκέκας (87′ Σπαχής), Σκουτέλης.
Γρανίτης: Κορωνάκης, Κολομπάκης Χ. (91′ Στεφανίδης Χ), , Κατσαρός, Πατρικάκης, Στεφανίδης Η., Παπακαστρήσιος, Νάστο (71′ Koλομπάκης Σ), Μποντούρι (91′ Μπεριάδης), Κοκάκης (71′ Ρουσάκης), Παπαδάκης Δρακάκης

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Χαϊδάρι – Απόλλων Ποντίων 2 – 0
(65′ Πυλεκίδης, 85′ Παληγεώργος)
Ερμής Ζωνιανών – Γρανίτης 1 – 0
(65’ πεν. Μπαμπουλάκης)
ΠΟΑ – ΕΠΣ Λασιθίου 3 – 0 α.α.
Ρεπό: Ατρόμητος Πειραιά

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Βαθμολογία
ΠΟΑ (3-0)  3
Χαϊδάρι  (2-0) 3
Ερμής Ζωνιανών (1-0) 3
Ατρόμητος Πειραιά (0-0)  0*
Γρανίτης (0-1) 0
Απόλλων Ποντίων (0-2) 0
ΕΠΣ Λασιθίου (0-3) 0
Οι ομάδες με * έχουν κάνει ρεπό

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
ΠΟΑ – Γρανίτης
Ατρόμητος Πειραιά – Ερμής Ζωνιανών
ΕΠΣ Λασιθίου – Χαϊδάρι 0 – 3 α.α.
Ρεπό: Απόλλων Ποντίων

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *