Πρεμιέρα στα πλέι άουτ με Κρητικό ντέρμπι με ΟΦΗ

Όπως ακριβώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την Α’ φάση, έτσι ακριβώς θα ξεκινήσει την Β’ φάση της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο Ανδρών, ο ΝΟ Ρεθύμνου. Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων των πλέι άουτ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όπου θα ξεκαθαρίσει και ποιες ομάδες θα υποβιβασθούν στην Β’ Εθνική και ποιες θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν στην 2η τη τάξει κατηγορία της ΚΟΕ. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε ντέρμπι με το «καλημέρα» των πλέι άουτ, αφού στην πρεμιέρα ο ΝΟ Ρεθύμνου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Τόσο το Κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ όσο και αυτό με το ΝΟ Χανίων (την 4η αγωνιστική) θα γίνουν σε Αθηναϊκό έδαφος και πιο συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Γέρακα. Εκεί θα γίνουν οι 4 πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ το τριήμερο 26-28 Ιουνίου, ενώ οι άλλες 3 αγωνιστικές θα γίνουν στο κολυμβητήριο Χανίων το διάστημα 18-19 Ιουλίου.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου θα προσπαθήσει να καταλάβει μία από τις 5 πρώτες θέσεις, μεταξύ των οκτώ ομάδων που συμμετέχουν στην διαδικασία των πλέι άουτ, αφού τρεις εξ αυτών θα υποβιβαστούν στην Β’ Εθνική. Εκεί έχει ήδη υποβιβαστεί ο ΝΟ Βόλου «Αργοναύτες», ο οποίος με δήλωση του δεν θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ. Ο ΝΟΡ θα παλέψει για την μάχη της παραμονής με τις άλλες δύο Κρητικές ομάδες, ΟΦΗ, ΝΟ Χανίων, αλλά και τους Μίλωνα, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέα Γέρακα, ΝΕ Λαμίας, και Ιωνικός Νίκαιας.
Παράλληλα, στον όμιλο ανόδου του πρωταθλήματος της Α2 πόλο Ανδρών θα μονομαχήσουν 6 ομάδες για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 Εθνική κατηγορία πόλο Ανδρών. Για την άνοδο θα παλέψουν οι Ηλιούπολη, ΝΕ Πατρών, Ηλυσιακός, ΝΟ Πατρών, Κέρκυρα και ΝΟ Χαλκίδας, σε δύο γύρους, αρχικά το τριήμερο 29-31 Μαΐου στην Αθήνα και εν συνεχεία 17-19 Ιουλίου στην Πάτρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Κολυμβητήριο Γέρακα (26-28 Ιουνίου)
1η αγωνιστική
Μίλωνας – ΝΟ Χανίων
ΟΦΗ – ΝΟ Ρεθύμνου
ΟΥΚ Βόλου – Ιωνικός
Νηρέας Γέρακα – ΝΕ Λαμίας

2η αγωνιστική
Μίλωνας – ΟΥΚ Βόλου
ΝΟ Χανίων – ΝΕ Λαμίας
ΝΟ Ρεθύμνου – Νηρέας Γέρακα
Ιωνικός – ΟΦΗ

3η αγωνιστική
ΝΕ Λαμίας – ΝΟ Ρεθύμνου
Νηρέας Γέρακα – Ιωνικός
ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Χανίων
ΟΦΗ – Μίλωνας

4η αγωνιστική
Ιωνικός – ΝΕ Λαμίας
Μίλωνας – Νηρέας Γέρακα
ΟΥΚ Βόλου – ΟΦΗ
ΝΟ Χανίων – ΝΟ Ρεθύμνου

Κολυμβητήριο Χανίων (17-19 Ιουλίου)
5η αγωνιστική
Νηρέας Γέρακα – ΟΥΚ Βόλου
ΟΦΗ – ΝΟ Χανίων
ΝΕ Λαμίας – Μίλωνας
ΝΟ Ρεθύμνου – Ιωνικός

6η αγωνιστική
ΟΦΗ – Νηρέας Γέρακα
ΝΟ Χανίων – Ιωνικός
Μίλωνας – ΝΟ Ρεθύμνου
ΟΥΚ Βόλου – ΝΕ Λαμίας

7η αγωνιστική
Ιωνικός – Μίλωνας
ΝΟ Ρεθύμνου – ΟΥΚ Βόλου
ΝΕ Λαμίας – ΟΦΗ
Νηρέας Γέρακα – ΝΟ Χανίων

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *