Προβάδισμα πρόκρισης για δύο και μία μοιρασιά…

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησαν Ερμής Ζωνιανών και Ρεθυμνιακός, ενώ ανοικτό είναι το τρίτο ζευγάρι για τις τρεις ομάδες που θα προκύψουν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, μετά από τους πρώτους αγώνες της Β’ Φάσης που έγιναν σήμερα.

Ο Ερμής Ζωνιανών στο ντεμπούτο του Μηνά Πίτσου στον πάγκο του επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής μετά από καλή εμφάνιση. Οι πράσινοι απέκτησαν μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού του ΔΑΚ Γάλλου. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι όπου ο Ερμής πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Κουκούλη, ενώ στο 13’ είχε διπλό δοκάρι με τον Σκουτέλη.

Σαφώς μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Ρεθυμνιακός, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του ΑΟΝ Αστέρα στην Σοχώρα. Τα «δελφίνια» ήταν ανώτερα ειδικότερα στο α’ ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με 2-0, με τον ΑΟΝ Αστέρα να ψάχνει το γκολ που θα τον κρατούσε ζωντανό στην πρόκριση αλλά οι Παπαδομανωλάκης (51’) και Φράγκος (87’) σημάδεψαν τα δοκάρια του Ρεθυμνιακού. Τέλος, μοιρασιά είχαμε στο Γεράνι με Ποσειδώνα και ΑΟ Άρη να μένουν στο «λευκό» 0-0 αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό των Μισιρίων.

Θυμίζουμε πως ήδη στα ημιτελικά βρίσκεται η Δόξα Πλατανέ που βάσει κλήρωσης έχει περάσει άνευ αγώνα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΩΝ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

*7 Ερμής Ζωνιανών – Επισκοπή    1 – 0

(32’ Κουκούλης)

*6 ΑΟ Ποσειδών – ΑΟ Άρης           0 – 0

*8 ΑΟΝ Αστέρας – Ρεθυμνιακός    0 – 3

(6’, 56’ Α.Στ. Γαβαλάς, 39’ Χαλκιαδάκης).

* Χωρίς αγώνα προκρίνεται η Δόξα Πλατανέ.

 

Γ’ ΦΑΣΗ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (Διπλά Παιχνίδια)

*9. Νικητής 7 – Δόξα Πλατανέ

*10. Νικητής 6 – Νικητής 8

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

*11. Νικητής 9 – Νικητής 10

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *