Πρωτιά για τον Βουμβουλάκη στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Εφήβων

Με οργανωτική επιτυχία, συναρπαστικές αναμετρήσεις και πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο διεξήχθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο, σε πέντε περιοχές της χώρας, τα Περιφερειακά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Eφήβων-Nεανίδων.

Είναι η αυτόνομη διοργάνωση των μικρών ηλικιών (στην προκειμένη περίπτωση παιδιά έως 19 ετών), που αναδεικνύει τους τοπικούς νικητές και ταυτόχρονα έχει και χαρακτήρα προκριματικών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που προγραμματισμένο φέτος να γίνει 27-30 Απριλίου στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Συνολικά πήραν μέρος περισσότεροι από 210 αθλητές και αθλήτριες.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα Εφήβων στην Κρήτη έγιναν στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Ρεθύμνου το. Την 1η θεση κατέκτησε ο Μανώλης Βουμβουλάκης του Επ.Α. Ρεθύμνου, που ήταν και το φαβορί. Στον τελικό επικράτησε του Δημήτρη Πετράκη του ΟΑ Χανίων (Νο 5) με 3-0 σετ (11-2, 11-7, 11-4), ενώ ο Κωνσταντίνος Δερεδάκης του Επ.Α. Ρεθύμνου επικράτησε με 3-2 του Θεοφάνη-Φρύξου Μαρκουλάκη του ΟΑ Χανίων και πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *