Πρόεδρος ο π. Ανδρέας Κεφαλλογιάννης

Επιστροφή στον Προεδρικό θώκο για τον πάτερ. Ανδρέας Κεφαλογιάννης , όχι όμως σε κάποιο ποδοσφαιρικό σύλλογο αλλά σε σκοπευτικό. Ο δραστήριος πάτερ αναδείχθηκε πρόεδρος στον Όμιλο Πρακτικής Σκοποβολής Ηρακλείου (Ο.Π.Σ.Η ), μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 26/2, με τα μέλη του συλλόγου να εκλέγουν νέο Δ.Σ.
Πρόκειται για το παλαιότερο σωματείο σκοποβολής IPSC στην Κρήτη με έτος ίδρυσης το 1989, το πρώτο που εντάχθηκε στην δύναμη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και επίσης ο πρώτος σύλλογος που κατασκεύασε με δικά του έξοδα το σύγχρονο σκοπευτήριο σκοποβολής IPSC «Στρούμπουλα Τυλίσσου».
Ο νέος πρόεδρος είναι μέλος του Ο.Π.Σ.Η από το 1995 και είναι ένας άνθρωπος που παλεύει χρόνια για την σωστή χρήση των όπλων ενάντια στους άσκοπους πυροβολισμούς. Σημαντική ήταν η παρέμβαση του το 2006 στην Επιτροπή κατά της οπλοφορίας που απαρτιζόταν τότε από ανθρώπους του πνεύματος και των τεχνών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Νίκος Κούνδουρος και η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, καθώς με ενέργειες του έγινε στα Ανώγεια η υπογραφή της Διακήρυξης για την οπλανάπαυση παρουσία του τότε Υπουργού Δημοσίας Τάξης Γιώργου Βουλγαράκη. Στόχος του νέου Δ.Σ θα είναι η διάδοση του αθλήματος της σκοποβολής και η μετάδοση στους νεότερους των αρχών της σωστής χρήσης των όπλων.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *