Πρώτη έκπληξη ο Ψηλορείτης, «πρόκριση» για Ποσειδώνα, Ε.Α.Π.

Ο Ψηλορείτης «έγραψε» την πρώτη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του, τον Ρεθυμνιακό.
Η ομάδα του Λυκούργου Τζαγκαράκη, όχι μόνο υπερασπίστηκε τη νίκη της περασμένης εβδομάδας (1-0) στον Φουρφουρά, αλλά διπλασίασε τις επιτυχίες της σήμερα στο γήπεδο της Σοχώρας επικρατώντας με 2-1. Το σκορ αυτό ήρθε μάλιστα με ανατροπή για τους Αμαριώτες, οι οποίοι δείχνουν πως επιστρέφουν και πάλι δυναμικά τη νέα χρονιά. Πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή έφτασε ο ΠΑΟ Αλφάς στο Ατσιπόπουλο, αλλά η νίκη της με 3-1 δεν ήταν αρκετή, με τον Ποσειδώνα να παίρνει την πρόκριση χάρη στη νίκη του με 4-1 πριν από μία εβδομάδα. Με πανηγυρικό τρόπο ήρθε η πρόκριση για την Ε.Α.Π., η οποία επιβλήθηκε με το επιβλητικό 5-2 του Φοίνικα στους Αρμένους και με δύο νίκες προκρίθηκε και αυτή στους «8» της διοργάνωσης.
Η 2η αγωνιστική της Α’ φάσης τους Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου συνεχίζεται αύριο με 5 αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τον επαναληπτικό Επισκοπή – Ερμής Ζωνιανών την Τετάρτη στο ΔΑΚ Γάλλου.

Τα σημερινά αποτελέσματα
Φοίνικας – Ε.Α.Π. 2 – 5
(14’ Γαραντωνάκης, 89’ πεν. Παπαδογιάννης – 4’ Α. Κωστόπουλος, 45’, 69’ Καλυβιανάκης, 57’ Σκαλιδάκης, 86’ Βασιλάκης)
ΠΑΟ Αλφάς – Ποσειδώνας Γερανίου 3 – 1
(55’ πεν. Κάββαλος, 68’, 71’ Περκέτσι – 40’ Γεωργιουδάκης)
Ρεθυμνιακός – Ψηλορείτης 1 – 2
(19’ Βλαστός – 38’ Μανωλακάκης, 53’ Μ. Τζαγκαράκης)

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *