Πρώτο, ιστορικό ματς για τις γυναίκες της Επισκοπής

Ο ΑΟ Επισκοπής μπορεί να αισθάνεται περήφανος σήμερα Κυριακή (6/11) γιατί πλέον, έγινε πιο “όμορφος”, πιο “ευρύς” και φυσικά πιο ενεργός ως σύλλογος. Κι αυτό γιατί έδωσε τη… μπάλα στις γυναίκες του οι οποίες έδωσαν με τη σειρά τους το πρώτο τους φιλικό ματς απέναντι στον Ποσειδώνα Καμισιανών – Ραπανιανών.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει και τη δέουσα σημασία (νίκησε η χανιώτικη ομάδα με 0-1 χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 8′ η Κοκκινάκη με πλασέ) καθώς τα κορίτσια, νεαρά σε ηλικία, έδειξαν πολύ μεγάλη θέληση, πολύ μεγάλη δίψα για το πρώτο τους, το παρθενικό ματς στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.
Το ματς είχε φάσεις ένθεν κι ένθεν αλλά το γεγονός και μόνο ότι η Επισκοπή είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών, όντας ως ο δεύτερος σύλλογος στον νομό με ομάδα του όμορφου φύλου είναι κάτι που έκανε πολλούς να ενθουσιαστούν.

Επίσης ένα μεγάλο κέρδος για την ομάδα είναι ότι όλα τα κορίτσια -πλην ενός- είναι από το Ρέθυμνο και δη από τη γύρω περιοχή της Επισκοπής μας, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι για την επιλογή αλλά και για τη δουλειά που γίνεται.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μπερικάκης): Βαρβαροπούλου, Γεργιακάκη, Κοτσίφη, Μανταδάκη Μαρία, Μηνασίδου, Πολεμαρκάκη, Γεωργούλα, Δρακάκη Ζ., Φαρμάκη, Καπαρού, Δελή.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Μανταδάκη Ελ., Καλλιτσουνάκη, Σκουντριδάκη, Κατσάλη, Τουπαδάκη, Σινγκ, Κοτσίφη, Σάλμα.

Π. Μπερικάκης: “Η γυναικεία ομάδα δεν είναι κάτι που ξεκίνησε έτσι ξαφνικά…”
Ο προπονητής μας, Παντελής Μπερικάκης αναφερόμενος για αυτό το ξεχωριστό παιγνίδι είπε: “Η δουλειά βλέπουμε ότι αποδίδει. Τα κορίτσια έχουν πολύ μεγάλη θέληση. Δεν είναι κάτι που ξεκίνησε έτσι ξαφνικά. Με τα περισσότερα κορίτσια δουλεύουμε από πέρυσι. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Τώρα ξεκινάμε. Χρειάζεται δουλειά ακόμα.
Το ωραίο είναι ότι έγινε και ένα όμορφο παιγνίδι με σασπένς, φάσεις και καλό ρυθμό με τα κορίτσια να μοιράζονται τον χρόνο που αγωνίστηκαν. Ευχαριστούμε και τον Ποσειδώνα Ρουπακιανών που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας”.

  • gynaikes-poseidonas1
  • gynaikes-poseidonas2
  • gynaikes_episkopis_omadikh2
  • gynaikes_episkopis1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *