Ρεθυμνιώτικες επιτυχίες στο Τραμπολίνο

Στις 28 και 29 Μαρτίου διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο στα δυο Αοράκια στο Ηράκλειο, ο Παγκρήτιος αγώνας και ο προκριματικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τραμπολίνο, στον οποίον το ΟΚΑ Αρκάδι έλαβε μέρος με 15 αθλήτριες από 7 έως 14 ετών. Οι προπονητές του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου, Λιάνα Γεωργοπούλου και Θοδωρής Γανταδάκης είδαν με χαρά τις αθλήτριες τους σε μια πολύ καλή διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Κρήτη, εκτός από πολλές εμπειρίες που αποκόμισαν να έχουν και πολλές διακρίσεις καταλαμβάνοντας θέσεις στο βάθρο.

Τα αποτελέσματα των αθλητριών του ΟΚΑ Αρκάδι:
Οι Πιπεράκη Δέσποινα και Γαλανάκη Κωνσταντίνα κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα, στο Τραμπολίνο επίπεδο 1.

Η Μαθιουδάκη Αντωνία κατέλαβε τη 2η θέση στο Τραμπολίνο στο επίπεδο 4.

Οι Βερτούδου Σπυριδούλα και Γαλανάκη Κωνσταντίνα κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στο Διπλό μινιτράμπ στο επίπεδο 3.

Οι Κουρκουτά Ελπίδα, Μαργαρίτη Χριστίνα, Τζιράκη Φωτεινή, Μπερέτη Λυδία, Περδίκη Ελένη, Καλαιτζάκη Κωνσταντίνα, Πασολάρι Βανέσα, Παπαδάκη Αμάντα, Πιπεράκη Δέσποινα και Μαθιουδάκη Αντωνίά περιμένουν τα αποτελέσματα για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τέλος Μαΐου στην Αθήνα.

Οι Περδίκη Ελένη, Κουρκουτά Ελπίδα και Τζιράκη Φωτεινή αγωνίστηκαν και στον ακροβατικό διάδρομο στον Προκριματικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε την Κυριακή με αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Τέλος, σημαντική ήταν και η συμμετοχή νέων αθλητριών, όπως η Πιπεράκη Έλλη, η Γκαρέλη Αρτεμις και η Ντόκο Ντενάτα, οι οποίες ασχολούνται λίγο καιρό με το άθλημα, κατάφεραν να ακολουθήσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα και να φτάσουν μέχρι τους αγώνες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *