28 Φεβρουαρίου 2024

Σέντρα 11/4, με 1 γύρο και μπαράζ!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην πρώτη της συνεδρίαση μετά  τις εκλογές της 27ης Μαρτίου αποφάσισε, την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 11/4, από την αγωνιστική που διεκόπη, σε έναν γύρο. Αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου, ενώ τα μπαράζ θα ξεκινήσουν στις 13 Ιουνίου.

Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ, μεταξύ των πρώτων της κανονικής διάρκειας όλων των ομίλων. Στην συνέχεια θα συγκροτήσουν δύο ομίλους των 5 ομάδων, Βορράς-Νότος και συνολικά θα γίνουν 4 αγωνιστικές, (δύο εντός και δύο εκτός έδρας) για κάθε ομάδα. Θα προαχθούν στην Football league, οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων.
Σε ότι αφορά τους υποβιβασμούς δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, ωστόσο, είναι πιθανό να πέσουν οι προβλεπόμενες ομάδες.

Η νέα προκήρυξη της Γ Εθνικής (Εδώ)

Ανακοίνωση ΕΠΟ:
«Ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Ως ημερομηνία επανέναρξης ορίστηκε η 11η Απριλίου 2021. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.
Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας. Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram , κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *