Σέντρα 30/9 στο Κύπελλο ΕΠΣΡ, στην Β’ Φάση Επισκοπή και Ερμής Ζωνιανών

Με 12 ομάδες θα διεξαχθεί το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου 2023-24, τις δύο της Γ’ Εθνικής και τις 10 της Α’ Κατηγορίας και θα κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 30/9 και 1/10. Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Επισκοπή και Ερμής Ζωνιανών θα ξεκινήσουν από την Β’ Φάση, ενώ στην Α’ Φάση θα συμμετάσχουν οι 10 ομάδες της Α’ ΕΠΣΡ σχηματίζοντας 5 ζευγάρια, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην Β’ Φάση σε διπλές αναμετρήσεις (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ).

Στην Β’ φάση η μία (1) από τις πέντε (5) ομάδες που θα προκριθούν από την Α’ φάση με κλήρωση θα προκριθεί άνευ αγώνα στην Γ’ Φάση (Ημιτελικά). Έτσι η Β’ Φάση θα αποτελείται από έξι (6) ομάδες, τις τέσσερις (4) νικήτριες από την Α’ Φάση μαζί με τις δύο (2) ομάδες της Γ’ Εθνικής (Επισκοπή και Ερμής Ζωνιανών) που έχουν προκριθεί μπάι από την Α’ φάση. Αυτές οι έξι (6) ομάδες θα σχηματίσουν τρία (3) ζευγάρια όπου θα αναμετρηθούν σε διπλά παιχνίδια στις έδρες των ομάδων (φυσικά δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ), ώστε να προκριθούν τρεις (3) ομάδες στην Γ’ φάση (Ημιτελικά).

Στην Γ’ Φάση (Ημιτελικά) θα έχουμε τέσσερις (4) ομάδες, τις τρεις (3) που προκρίθηκαν από την Β’ Φάση, συν την μία (1) ομάδα που θα προκριθεί άνευ αγώνα. Αυτές οι τέσσερις (4) ομάδες θα σχηματίσουν δύο (2) ζευγάρια όπου θα αναμετρηθούν σε διπλά παιχνίδια στις έδρες των ομάδων (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ), ώστε να αναδειχθούν οι δύο (2) ομάδες του Μεγάλου Τελικού.

 

Οι 12 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο ΕΠΣΡ

Επισκοπή

Ερμής Ζωνιανών

ΑΟΝ Αστέρας

Αστέρας Περάματος

Ρεθυμνιακός

ΑΟ Άρης Ρεθύμνου

Δόξα Πλατανέ

Λιβάδια

Τάλως Μελιδονίου

ΑΟ Ποσειδών

ΟΦ Αρμένων

Φλόγα Ρουστίκων

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *