Σήμερα η χοροεσπερίδα του Ν. ΟΠΕΡ

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για το νέο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο οποίος έχει οργανώσει μια όμορφη βραδιά με σκοπό τη διασκέδαση, αλλά και να τιμήσει το ένδοξο παρελθόν της, σε μια σειρά από βραβεύσεις που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για σήμερα μετά από τις 9 το βράδυ στον κέντρο Α.Α. στους Αρμένους.
Ο νέος ΟΠΕΡ διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση με την συμμετοχή του συγκροτήματος των Γιώργου και Νίκου Στρατάκη. Οι δύο μοναδικοί Κρητικοί καλλιτέχνες μαζί με τους συνεργάτες τους, Δημήτρη Ματζαράκη (κιθάρα), Αλέκο Χατζάκη (κοντραμπάσο), Μανόλη Στρατάκη (νταούλι) και Γιώργο Σαλούστρο (πνευστά), εγγυώνται τη σίγουρη διασκέδαση των παρευρισκόμενων. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, περιλαμβάνοντας πλήρες μενού, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο κρατήσεων 6972341915. Όπως προαναφέραμε η διοίκηση του νέου ΟΠΕΡ έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει και βραβεύσεις, τιμώντας την ιστορία του συλλόγου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *