Σήμερα ο α’ ημιτελικός ΑΕΜ – Επισκοπή

Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ θέλουν να πάρουν ΑΕ Μυλοποτάμου και Επισκοπή στο μεταξύ τους παιχνίδι σήμερα στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο Περάματος.

Οι δύο τους διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο αγώνα του β’ ημιτελικού του Κυπέλλου Ρεθύμνου, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής. Το φαβορί δίχως άλλο είναι η Επισκοπή, όντας ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά και η ΑΕ Μυλοποτάμου είναι πολύ δυνατή, αλλά και ιδιαίτερα φιλόδοξη στοχεύοντας εκτός από το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Εξάλλου, η ομάδα του Μανόλη Πατεμτζή είναι η κάτοχος του θεσμού των εκπλήξεων και θέλει να υπερασπιστεί και φέτος τον τίτλο της.

Για το σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι έχουν 4 σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σκουλούδη, Ματαραγκάσι, Μπέρκη, αλλά και τον στρατευμένο Μοσχονά, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κριτσωτάκη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από πλευράς Επισκοπής. Ο Νίκος Κωτσοβός θα περιμένει να δει την τελευταία στιγμή την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Σάββας Γεωργιάδης, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο μηρό (τράβηγμα), με την συμμετοχή του πάντως να είναι δύσκολη.

Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου είναι Ποσειδώνας Γερανίου – Αστέρας Ρεθύμνου, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Γεράνι την επόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημιτελικά (διπλοί αγώνες)

Α’ Αγώνες

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου (15.00)

  1. ΑΕ Μυλοποτάμου – Επισκοπή (Περάματος – Θ. Χατζημπεκιάρης, Βυζιργιανάκης, Ρ. Σταυρουλάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Καλαϊτζάκης).

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου (15.00)

  1. Ποσειδώνας Γερανίου – Αστέρας Ρεθύμνου (Γερανίου).

Β’ Αγώνες

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου (18.00)

  1. Επισκοπή – ΑΕ Μυλοποτάμου (Επισκοπής).

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (14.30)

  1. Αστέρας Ρεθύμνου – Ποσειδώνας Γερανίου (Ρεθύμνου).
    Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *