Σήμερα ο «4ος Δρόμος Υγείας & Αλληλεγγύης»

Στους ρυθμούς του «4ου Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης» θα τρέξει… σήμερα στις 10.30 το πρωί το Ρέθυμνο, σε μια διοργάνωση του ΣΔΥ Ρεθύμνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Ο συγκεκριμένος αγώνας περιλαμβάνει δύο αγώνες, 3.300μ. για ενήλικες και 1.200μ. για παιδιά και έχει διπλό ρόλο διοργάνωσης του. Οι διοργανωτές δίνουν και φέτος κοινωνικό χαρακτήρα, ενισχύοντας μέσα από αυτή την διαδικασία και το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πιο συγκεκριμένα, η εκκίνηση του «4ου Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης» θα δοθεί στις 10.30 σήμερα το πρωί από την Πλατεία Μικρασιατών, όπου θα γίνει και τερματισμός. Την διοργάνωση του αγώνα έχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ρεθύμνου «Ερωφίλη» και το Σύλλογο ενεργών πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ». Η απόσταση είναι 3.300 μέτρα για τους ενήλικες και 1.200 μέτρα για τα παιδιά, ενώ τα έσοδα από τη συμμετοχή όλων των αθλητών και πολιτών – που είναι 3 ευρώ – θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, στέλνει το μήνυμα και προσκαλεί όλους τους Ρεθυμνιώτες να συμμετάσχουν στον αγώνα, προσφέροντας με τον τρόπο τους σε ένα ευαίσθητο θεσμό, όπως είναι το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. «Η παρουσία όλων μας, θα δώσει ένα τόνο αγάπης, αλληλεγγύης κι αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας, που χρειάζεται μέριμνα  και παροχή ιατρικών υπηρεσιών από τους κοινωνικούς φορείς.

Ελάτε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε στους δρόμους της όμορφης και γραφικής Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, συνδράμοντας στο πολύτιμο έργο που προσφέρει ο θεσμός του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *