Σήμερα ο 8ο Γύρος πόλης Ρεθύμνου

Τα πάντα είναι, έτοιμα για την διεξαγωγή του 8ου Γύρου πόλης του Ρεθύμνου, ο οποίος διοργανώνεται σήμερα από το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και με την υποστήριξη του ΣΥΝ ΠΟΛΙΣ, με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων.

Θεσμός έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη διοργάνωση όπου χρόνο με το χρόνο αναβαθμίζεται. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η πλατεία του «Αγνώστου Στρατιώτη», όπου σήμερα νωρίς το πρωί αναμένεται να συγκεντρωθούν πολλοί από τους συμπολίτες μας από 7 ετών και άνω για να κάνουν την απαραίτητη, τελευταία προετοιμασία τους πριν από την έναρξη κάποιας από τις τρεις διαδρομές στις οποίες και θα λάβουν μέρος.

Να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες χωρίζονται σε 3 διαδρομές, των 10000, 5000 και 1000 μέτρων. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί με τους δρομείς των 10000 μέτρων, οι οποίοι θα εκκινήσουν στις 10.00 το πρωί, ενώ ένα τέταρτο αργότερα (10.15) θα «ξεχυθούν» στους δρόμους οι λιλιπούτιοι αθλητές για τον παιδικό αγώνα του ενός χιλιομέτρου. Τελευταίος θα διεξαχθεί ο αγώνας της απόσταση των 5 χιλιομέτρων, ενώ στο τέλος θα απονεμηθούν αναμνηστικά Κύπελλα στις πρώτες τριάδες της κάθε κατηγορίας.

 

ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΝ 8ο ΓΥΡΟ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Α) Αγώνας δρόμου 10.000 μέτρων:
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Διαδρομή: Πλατεία Αγνώστου (εκκίνηση) – Χορτάτζη – Λ. Κουντουριώτου- Ε.Πορτάλιου – Ελευθερίας – Άρη Βελουχιώτη (δεξιά) – Ταέρμα Άρη Βελουχιώτη(πιάτσα ΤΑΧΙ) – Αναστροφή – Άρη Βελουχιώτη – Μαρίνα – Σοφ. Βενιζέλου – Ελ. Βενιζέλου – Τ. Πετυχάκη – Αρκαδίου – Εμπορικό Λιμάνι – Εμμ. Κεφαλογιάννη –Περιφερειακός – Πλατεία Δικαστηρίων – Π. Πρεβελάκη –
Δημακοπούλου – Γερακάρη – Βάρδα Καλλέργη – Ελ. Βενιζέλου – Πλατεία Αγνώστου(τερματισμός).
Β) Παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων:
Ώρα εκκίνησης: 10:15 π.μ.
Διαδρομή: Πλατεία Αγνώστου (εκκίνηση) – Αρκαδίου – Πετυχάκη – Ελ. Βενιζέλου – Πλατεία Αγνώστου (τερματισμός).
Γ) Αγώνας δρόμου 5.000 μέτρων «Βαδίζω – Τρέχω – Διασχίζω την πόλη»:
Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ.
Διαδρομή: Πλατεία Αγνώστου (εκκίνηση) – Σοφ. Βενιζέλου – Μαρίνα – Σοφ. Βενιζέλου – Πλατεία Αγνώστου – Αρκαδίου – Σαλαμίνος – Μελισσηνού – Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου – Πρεβελάκη – Πλατεία Δικαστηρίων – Κεφαλογιάννηδων – Αρκαδίου – Πετυχάκη – Ελ. Βενιζέλου – Πλατεία Αγνώστου (τερματισμός).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *