Σήμερα τρεις ρεβάνς για την Α’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ

Τρία εισιτήρια για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, ψάχνουν κάτοχο σήμερα όπου στις 16.00 θα διεξαχθούν τρεις επαναληπτικοί της Α’ φάσης.

Ρεθυμνιακός και Άρης θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στο μυλοπόταμο με Αστέρα Περάματος στην Αλφά και στα Λιβάδια έχοντας υπέρ τους σκορ με 4-0 και 5-0 αντίστοιχα. Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας αναμένεται να είναι αυτό που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στο Γεράνι, με τον Ποσειδώνα να καλείται να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο επικράτησε ο ΟΦ Αρμένων στο πρώτο παιχνίδι. Θυμίζουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ίδιων αποτελεσμάτων το οιοδήποτε ζευγάρι θα οδηγηθεί σε ημίωρη παράταση και πέναλτι για να βγει ο νικητής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου (16.00)

*1. ΑΟ Ποσειδών – ΟΦ Αρμένων 0 – 2 (Γερανίου – Καλυβιανάκης, Κελεσίδης, Λιοδάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Χριστοδουλάκης).

*4. Λιβάδια – ΑΟ Άρης 0 – 5 (Λιβαδίων – Ν. Σαρής, Τζανάκη, Αγαλιώτης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

*5. Αστέρας Περάματος – Ρεθυμνιακός 0 – 4 (Αλφάς – Ρ. Σταυρουλάκης, Καντεράκη (Ρεθύμνου), Αξιώτης (Ηρακλείου) – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

16.00 *3. ΑΟΝ Αστέρας – Τάλως Μελιδονίου 1 – 6 (Ρεθύμνου – Ταμπουρατζής, Καντεράκη, Κατσιμάρη – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βοσκάκης).

17.00 *2. Δόξα Πλατανέ – Φλόγα Ρουστίκων 6 – 3 (Μισιρίων – Ψωφάκης, Τζανάκη, Μαδάι – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *