Σήμερα (18.00) μονομαχούν Αστέρας-Άρης για τους «8»

Το 8ο και τελευταίο εισιτήριο της προημιτελικής φάσης θα βρει τον κάτοχο του σήμερα, όπου στις 18.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο ένας αγώνας της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.
Στις 18.00 το απόγευμα λοιπόν, είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης Αστέρας Ρεθύμνου – Άρης Ρεθύμνου και θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και αν δεν αναδειχθεί νικητής στα 90’ της κανονικής διάρκειας, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί και διαδικασία των πέναλτι. Στην προημιτελική φάση, το νικητή της σημερινής αναμέτρησης περιμένει η Δόξα Πλατανέ, επίσης σε νοκ άουτ ματς σε ουδέτερο γήπεδο. Ο στόχος τόσο για τον Αστέρα Ρεθύμνου του Ηλία Ασπρομάτη όσο και για τον Άρη Ρεθύμνου του Μιχάλη Δεληγιαννάκη, δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα προημιτελικά, για να κυνηγήσουν να βρεθούν όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό των εκπλήξεων. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παραμένουν αήττητες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην Α’ φάση ο Αστέρας Ρεθύμνου είχε αποκλείσει με μία νίκη και μία ισοπαλία την Κάλυβο, ενώ σαφώς πιο εύκολο έργο είχε ο Άρης Ρεθύμνου αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την αδύναμη Ασή Γωνιά.
Την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Νίκος Δρακακάκης, έχοντας για βοηθούς τους, Γιάννη Φραγκιαδάκη και Ραφαήλ Σταυρουλάκη, με παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλη Γαγάνη.
Θυμίζουμε πως ήδη στην προημιτελική φάση έχουν προκριθεί 7 ομάδες, αφού εκτός από την Δόξα Πλατανέ που περιμένει το σημερινό νικητή, έχουν ήδη σχηματισθεί τα ζευγάρια, Επισκοπή – Σπήλι, Ψηλορείτης – Ποσειδώνας Γερανίου και Ε.Α.Π. – ΑΕ Μυλοποτάμου.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *