Σαπαρέφσκα: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα μου…»

Ο ΟΠΕΡ κατάφερε να πάρει τη νίκη την τελευταία αγωνιστική και να κλείσει ιδανικά μία επιτυχημένη σεζόν στην Α1 κατηγορία, αλλά το πρόσωπο της ημέρας ήταν η Φίφη Σαπαρέφσκα, η οποία αποχώρησε από την αγωνιστική δράση.

Η 45χρονη αθλήτρια, μετά από μία καριέρα με πολλούς τίτλους και διακρίσεις (5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδας) αποφάσισε πως το πλήρωμα του χρόνου είχε έρθει για αυτήν. Στην Ελλάδα ήρθε το 1992 και έκτοτε έμεινε μέχρι το τέλος της καριέρας της. Αγωνίστηκε σε 6 ομάδες με τελευταίο της σταθμό τον ΟΠΕΡ, με τον οποίο περιπλανήθηκε στα παρκέ για 4 χρόνια (2011-2015).

Σε δηλώσεις της για τα συναισθήματα της ανέφερε πως δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα αλλά συγκινήθηκε πολύ από τον αποχαιρετισμό που της επεφύλαξαν οι συμπαίκτριες της στο γήπεδο. «Πριν έρθω στο γήπεδο δεν αισθανόμουν κάτι το διαφορετικό γιατί ήμουν προετοιμασμένη, καθώς είχα πάρει απόφαση για την αποχώρηση μου πριν από τα Χριστούγεννα. Όμως μόλις είδα τα κορίτσια μου να μου κάνουν αυτή την έκπληξη συγκινήθηκα πάρα πολύ. Τις αγαπώ και τις ευχαριστώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να τους μαθαίνω αυτά που ξέρω εγώ. Τώρα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου. Να πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα».

Στην συνέχεια αναφορικά με το τι σκέφτεται να κάνει από εδώ και πέρα, τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αλλά θα ήθελε να συνεχίσει στο Ρέθυμνο, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τον θεωρεί τον «παράδεισο» της. «Έχω στο μυαλό μου να ξεκουραστώ, να αφήσω τον χρόνο να περάσει για να βρω τον εαυτό μου και τους ρυθμούς μου και στη συνέχεια θέλω να ασχοληθώ με κάτι σχετικό με το βόλεϊ. Τώρα το τι ακριβώς και από ποια θέση δεν το ξέρω ακόμα και δεν το έχω αποφασίσει. Θα ήθελα να συνεχίσω, ότι και αν είναι αυτό που θα κάνω, στο Ρέθυμνο γιατί το αγαπώ πολύ. Το θεωρώ όπως έχω πει και άλλες φορές σαν τον παράδεισο μου. Από εκεί και πέρα αν με θέλουν στην ομάδα εγώ πολύ ευχαρίστως θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *