Σεφτέ νικών για τους άνδρες του ΝΟΡ

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο ΝΟ Ρεθύμνου στην Α2 Εθνικής κατηγορία Ανδρών επικρατώντας με 10-9 του ΟΦΗ, με τους Ρεθυμνιώτες να είναι γηπεδούχοι.

Με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο και με σερί 5-0, ο ΝΟΡ πήρε τη νίκη σε παιχνίδι που έγινε για την 9η και προτελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο Ανδρών. Αν και χωρίς τον Κώστα Φιτσανάκη στον πάγκο τους οι Ρεθυμνιώτες πήραν την ψυχολογική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν στην διαδικασία των πλέι άουτ που θα διεξαχθούν σε δύο τριήμερα τον Ιούλιο (22-24/7 και 29-31/7), ενώ αντίθετα ο ΝΟ Χανίων έχει προκριθεί στα πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.

Πρώτος σκόρερ του ΝΟΡ ο Παπαδάκης που πέτυχε 3 γκολ, ενώ από δύο γκολ πέτυχαν οι Χανδάνος, Καλομενόπουλος και Γ. Παναγιωτάκης.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-4, 2-3, 5-0.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Χανδάνος 2, Καλομενόπουλος 2, Γ. Παναγιωτάκης 2, Ι. Παναγιωτάκης 1,. Παπαδάκης 3, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Μπατάκης, Κουφάκης, Σταυρουλάκης, Τουτουντζιδάκης, Γιουλουντάκης, Φραγκάκης.

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Χριστοφίδης 1, Κόκκινος 2, Βασιλάκης 2, Λεονταράκης 2, Γιγουρτάκης 2.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *